Cumhurbaşkanlığı Kupası Engel Atlama Binicilik Yarışmaları Adana'da Başladı - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanlığı Kupası Engel Atlama Binicilik Yarışmaları Adana'da Başladı

Cumhurbaşkanlığı Kupası Engel Atlama Binicilik Yarışmaları Adana\'da Başladı

Cumhurbaşkanlığı Kupası Engel Atlama Binicilik Yarışmaları Adana Atlıspor Kulübü'nde başladı.

14.10.2011 18:25

Atların MANEJDEKİ PERFORMANSI NEFES KESİYOR

Cumhurbaşkanlığı Kupası Engel Atlama Binicilik Yarışmaları Adana Atlıspor Kulübü'nde başladı.

Türkiye Binicilik Federasyonu'nun en prestijli yarışmalarından olan ve Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden 100'ün üzerinde sporcunun 150'ye yakın atla katıldığı organizasyonun ilk gününde Seyhan Beton Kupası'nda 25, Otel Seyhan Kupası'nda 30, Optimum Outlet Kupası'nda 32 ve Ali Kavak Kupası'nda da 28 binici yarıştı.

Güzel bir havada başlayan yarışmaya Adanalılar büyük ilgi gösterirken binicilerin atlarıyla manejdeki performansları ise nefes kesti.

Toplam 75 bin lira ödüllü organizasyonun son gününde binicilerin Cumhurbaşkanlığı Kupası için mücadele edeceklerini açıklayan Adana Atlıspor Kulübü Başkanı Bülent Büyükiz, Kulübümüz daha öncede bir çok önemli organizasyonlara imza attığı için bu önemli yarışmada da en ince ayrıntılara bile dikkat ettik dedi.

Büyükiz şöyle konuştu Adana Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Adana Ticaret Odası'nın destekleriyle Arbella Makarna'nın ana sponsorluğunda yapılan organizasyonda bize ayrıca sponsor desteği veren Seyhan Beton, Otel Seyhan, Optimum Outlet, Otokoç- Volvo, Sunar Group ve Yolbulan Group'a binicilik takviminin en prestijli yarışmasında yanımızda oldukları için çok teşekkür ediyoruz dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanlığı Kupası Engel Atlama Binicilik Yarışmaları Adana'da Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement