Demircan'dan Çat Kapı Hasta Ziyareti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Demircan'dan Çat Kapı Hasta Ziyareti

Demircan\'dan Çat Kapı Hasta Ziyareti
27.10.2014 15:43  Güncelleme: 15:45

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, ev ziyaretlerine devam ediyor.

Demircan, Kulaksız Mahallesinde sağ bacağından Tendon ameliyatı olan Atilla Erdinç ailesini ziyaret ederek "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

Hasta ve ev ziyaretlerine verdiği önemi her fırsatta dile getiren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Kulaksız mahallesinde esnaflık yapan, Atilla Erdinç'i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Günlük çalışma temposu içinde bölge halkının acılarını ve dertlerini paylaşmak adına ev ziyaretlerinden geri kalmayan Başkan Demircan, seçim çalışmalarında olduğu gibi yine çat kapı ev ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. Haftanın üç günü ekibiyle birlikte, Beyoğlu'nun sokaklarını dolaşarak esnaf ve vatandaşların elini sıkan Başkan Demircan, rahatsızlıkları nedeniyle gününü evde geçiren hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret ederek onlara yalnız olmadıklarını hissettiriyor.

Hastaları ziyaret etmenin "kültürümüzün bir parçası" diye belirten Demircan, "Biz annemizden babamızdan önce büyüklerimize saygıyı, sonra yaşlıları ve hastaları ziyaret etmeyi öğrendik. Bu ziyaretlerimiz bizi bir birimize daha çok yaklaştırıyor." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Demircan'dan Çat Kapı Hasta Ziyareti - Son Dakika


Advertisement