Depremden sonra restore edilen tarihi cami ilk teravihle ibadete açıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Depremden sonra restore edilen tarihi cami ilk teravihle ibadete açıldı

11.03.2024 20:23

Gaziantep'in Nizip ilçesinde geçtiğimiz yıl yaşanan deprem felaketinde ağır hasar aldıktan sonra ibadete kapatılan tarihi Fevkani Cami, tamamlanan restorasyon çalışmalarının ardından ilk teravih namazı ile tekrar ibadete açıldı. Fevkani Cami'deki ilk teravihe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. AK Parti Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül ile AK Parti MKYK Üyesi Sait Kirazoğlu da ilk teravih namazına katıldı.

Depremden sonra restore edilen tarihi cami ilk teravihle ibadete açıldı

Nizip Fevkani Cami vatandaşların yoğun ilgisiyle ibadete açıldı

GAZİANTEP - Gaziantep'in Nizip ilçesinde geçtiğimiz yıl yaşanan deprem felaketinde ağır hasar aldıktan sonra ibadete kapatılan tarihi Fevkani Cami, tamamlanan restorasyon çalışmalarının ardından ilk teravih namazı ile tekrar ibadete açıldı. Fevkani Cami'deki ilk teravihe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Gaziantep'in Nizip ilçesinde bulunan ve bin yıllık tarihi olan Fevkani Cami, geçtiğimiz yıl yaşanan Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde ağır hasar aldı. ağır hasar aldıktan sonra ibadete kapatılan tarihi Fevkani Cami, Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından tekrar restore edildi. Restorasyon çalışmaları tamamlanan tarihi cami, Ramazan ayının ilk teravih namazında kapılarını tekrar ibadete açtı. Yüzlerce vatandaş ve kent protokolü ibadete açılan Fevkani Cami'sindeki ilk teravih namazına yoğun ilgi gösterdi.

Fevkani Cami'deki ilk teravih namazına AK Parti Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül ile AK Parti MKYK Üyesi Sait Kirazoğlu da katıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Depremden sonra restore edilen tarihi cami ilk teravihle ibadete açıldı - Son Dakika


Advertisement