Dha Yurt - Şehit Uzman Çavuş Fazlıoğlu'nun Baba Evi Bayraklarla Donatıldı - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt - Şehit Uzman Çavuş Fazlıoğlu'nun Baba Evi Bayraklarla Donatıldı

Dha Yurt - Şehit Uzman Çavuş Fazlıoğlu\'nun Baba Evi Bayraklarla Donatıldı

BATMAN'ın Kozluk ilçesine bağlı Bekirhan Jandarma Karakoluna teröristlerce düzenlenen saldırıda Şehit olan 24 yaşındaki Uzman Çavuş Soner Fazlıoğlu'nun, Balıkesir'in Bandırma ilçesi 17 Eylül Mahallesi'ndeki baba ocağına şehit ateşi düştü.

10.06.2017 13:28

BATMAN'ın Kozluk ilçesine bağlı Bekirhan Jandarma Karakoluna teröristlerce düzenlenen saldırıda Şehit olan 24 yaşındaki Uzman Çavuş Soner Fazlıoğlu'nun, Balıkesir'in Bandırma ilçesi 17 Eylül Mahallesi'ndeki baba ocağına şehit ateşi düştü.  Eve Türk Bayrağı asılırken, şehidin evinin bulunduğu sokakta cam ve balkonlar Türk Bayrakları ile donatıldı.

Çocuklarının şehit haberini dün öğrenen baba Kamil Fazlıoğlu, anne Fatma ile ağabeyleri düzenlenecek cenaze törenine katılmak üzere dün akşam saatlerinde Rize'ye hareket etti. Şehit ateşinin düştüğü Bandırma'da Uzman Çavuş Soner'in lisede birlikte eğitim gördüğü sınıf arkadaşı Yasin Işık,  kendisi ile 10 yıla dayanan bir arkadaşlıklarının olduğunu söyleyerek, Soner'in askerden döndükten sonra uzman onbaşı olarak tekrar orduya döndüğünü anlattı. Işık "Lise 1'den beri birlikteydik. Soner,  adam gibi adamdı. Hep hayalleri vardı. Askerliği çok seviyordu. En son 1 ay önce görüştük. Gayet iyi idi bir sıkıntısı yoktu. İzne gelmeyi düşünüyordu. Babası bir kafe açmıştı. Ona  destek olmak istiyordu. Araba alma hayali vardı. Soner bambaşka bir insandı. Güzel bir arkadaşlığımız vardı. Haberi öğrenince şok olduk. Allah rahmet eylesin" dedi.

Bu arada Şehit Uzman Çavuş Soner Fazlıoğlu'nun Rize'de askeri tören ile toprağa verileceği öğrenildi

Görüntü dökümü:

Şehidin baba evinden görüntüler

Türk Bayraklarından görüntüler

Komşular ile röportaj

Evlerdeki bayraklar

-Şehidin arkadaşı Yasin Işık ile röp

Haber-Kamera: Erdem ÖZCAN-Tufan DALGIÇ/BANDIRMA (Balıkesir), (DHA )

============================================

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt - Şehit Uzman Çavuş Fazlıoğlu'nun Baba Evi Bayraklarla Donatıldı - Son Dakika


Advertisement