Dışişleri Bakanı Davutoğlu Azerbaycan'a Gidiyor - Son Dakika
Güncel

Dışişleri Bakanı Davutoğlu Azerbaycan'a Gidiyor

Dışişleri Bakanı Davutoğlu Azerbaycan\'a Gidiyor

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Türkiye ile Azerbaycan arasında düzenli olarak gerçekleştirilmekte olan üst düzey ziyaretler çerçevesinde, 16 17 Temmuz  tarihlerinde Azerbaycan'a resmi bir ziyarette bulunacak.

16.07.2013 14:42

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Türkiye ile Azerbaycan arasında düzenli olarak gerçekleştirilmekte olan üst düzey ziyaretler çerçevesinde, 16-17 Temmuz  tarihlerinde Azerbaycan'a resmi bir ziyarette bulunacak.

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Davutoğlu'nun Azerbaycan'ı ziyareti sırasında Dışişleri Bakanı Elmar Memmedyarov ile ikili ve heyetlerarası görüşmeler gerçekleştireceği bildirildi. Davutoğlu'nun ayrıca Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Milli Meclis Başkanı Oktay Asadov ve Başbakan Artur Rasizade tarafından da kabul edileceği kaydedildi.

Açıklamada, ziyaret sırasında gerçekleştirilecek ikili ve heyetlerarası görüşmelerde, Türkiye ile Azerbaycan ikili ilişkilerinin gündeminde yer alan konular ile her iki ülkenin ortak ilgi alanına giren bölgesel ve uluslararası gelişmelerin ele alınacağı ve bütün yönleriyle değerlendirileceği ifade edildi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dışişleri Bakanı Davutoğlu Azerbaycan'a Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement