Dışişleri Bakanlığı Pakistan'daki Terör Saldırısını Kınadı - Son Dakika
Güncel

Dışişleri Bakanlığı Pakistan'daki Terör Saldırısını Kınadı

Dışişleri Bakanlığı Pakistan\'daki Terör Saldırısını Kınadı

Dışişleri Bakanlığı, Pakistan'da 22 kişinin hayatını kaybettiği, yaklaşık 50 kişinin de yaralandığı terör saldırısını kınadı.

31.03.2017 16:46

Dışişleri Bakanlığı, Pakistan'da 22 kişinin hayatını kaybettiği, yaklaşık 50 kişinin de yaralandığı terör saldırısını kınadı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Pakistan'ın Paraçinar şehrinde bir pazar yerinde bugün gerçekleştirilen terör saldırısı sonucunda ilk belirlemelere göre en az 22 kişinin hayatını kaybettiğini ve yaklaşık 50 kişinin yaralandığını büyük üzüntüyle öğrendik. Pakistan'ın huzur ve istikrarını hedef alan bu hain terör eylemini şiddetle kınıyor, hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifa, Pakistan Hükümeti ile kardeş Pakistan halkına başsağlığı diliyoruz. Bu acı vesileyle, Pakistan'ın terörle mücadelesinde başarıya ulaşacağına olan inancımızı ve bu mücadelede Pakistan'a desteğimizi sürdüreceğimizi yineliyoruz" denildi.

(İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dışişleri Bakanlığı Pakistan'daki Terör Saldırısını Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement