Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki Ardahan ve Kars'ta sıcaklık sıfırın altına düştü.
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bölge genelinde havanın az bulutlu ve açık, zamanla Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
Sıcaklığın mevsim normallerinde seyretmesi beklenen bölgede, rüzgar kuzey yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği öngörülüyor.
Gece en düşük hava sıcaklığı, Tunceli'de 12, Iğdır'da 7, Erzincan'da 6, Erzurum'da 3, Ağrı'da 2 derece, Kars'ta sıfırın altında 3, Ardahan'da sıfırın altında 2 derece ölçüldü.
Günün beklenen en yüksek sıcaklığı ise Tunceli'de 29, Erzincan'da 25, Ağrı ve Iğdır'da 21, Erzurum'da 19, Kars'ta 16 ve Ardahan'da 15 derece olacak.
Son Dakika › Güncel › Doğu'da Sıcaklık Sıfırın Altına Düştü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.