"İhsanoğlu'nun Seçilmesi En Güzel Bayram Hediyesi Olacaktır" - Son Dakika
Güncel

"İhsanoğlu'nun Seçilmesi En Güzel Bayram Hediyesi Olacaktır"

"İhsanoğlu\'nun Seçilmesi En Güzel Bayram Hediyesi Olacaktır"

Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal, "Ortadoğu'da haklı bir itibarı olan Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Cumhurbaşkanı seçilmesi, en güzel bayram hediyesi olacaktır." dedi.

28.07.2014 13:59  Güncelleme: 14:19

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, "Ortadoğu'da haklı bir itibarı olan Prof. Dr Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Cumhurbaşkanı seçilmesi, en güzel bayram hediyesi olacaktır" dedi.

Uysal, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Uysal, bu yıl Ramazan Bayramı'nı Filistin'de, Irak'ta, Suriye'de ve tüm Ortadoğu'da yaşanan katliamlarla, insanların yaşadığı büyük acılarla girmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti. Uysal, mesajının devamında şunlar kaydetti:

"Ülkemizde ise bölgede Barzani'den başka dostu kalmayan iktidarın başının ise yanlış Ortadoğu politikası, bu üzüntülere çare olacağı yerde olayları büyütmekte, Türkiye'nin itibarını ve imajını bölgede giderek zayıflatmaktadır.Ülkemizin bir asır bile olmayan bölgedeki itibarını yeniden kazanması için, Ramazan Bayramı'ndan birkaç gün sonra yapılacak seçimlerde Ortadoğu'da haklı bir itibarı olan Prof. Dr Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Cumhurbaşkanı seçilmesi en güzel bayram hediyesi olacaktır.Dostluğun ve barışın hakim olması gereken Ramazan Bayramı'nda bölgemizdeki kan ve gözyaşının durması en büyük isteğimizdir.Bu duygularla vatandaşlarımızın ve tüm Müslüman dünyasının Ramazan Bayramını kutlar, saygılar sunarım."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel 'İhsanoğlu'nun Seçilmesi En Güzel Bayram Hediyesi Olacaktır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement