Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Edirne'den Kısa Kısa

Edirne\'den Kısa Kısa

Kosova Prizren Belediye Meclis Başkanı Kujtim Gashi, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı ziyaret etti.

21.11.2016 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kosova Prizren Belediye Meclis Başkanı Kujtim Gashi, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı ziyaret etti.

Gashi, ziyarette yaptığı konuşmada, iki ülke arasındaki kültürel, ekonomik ve sosyal işbirliğini geliştirmek adına Edirne'ye geldiklerini belirtti.

Edirne Belediyesine gerçekleştirdikleri ziyaretin başlangıç olarak kabul edilmesini isteyen Gashi, misafirperverliğinden dolayı Başkan Gürkan'a teşekkür etti.

Türkiye ile Kosova'nın çok derin kültürel bağlara sahip olduğunu ifade eden Gürkan da Gashi'yi Edirne'de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kadınlar kurslara ilgi gösteriyor

Edirne Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Merkezlerindeki kurslara kadınlar yoğun ilgi gösteriyor.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Özlem Takındı, Edirne Belediyesi bünyesinde hizmet veren 4 kadın merkezinde de çeşitli kursların düzenlendiğini bildirdi.

Zübeyde Hanım Kadın Lokali ve Özgecan Kadın Merkezinde, kuaförlük ve cilt bakımı hizmetlerinin yanı sıra Halk Eğitim Merkezi'nce görevlendirilen kurs öğretmenleri idaresinde dikiş ile ahşap boyama kursu verildiğini ifade eden Takındı, Zübeyde Hanım Kadın Lokali'nde, Edirnekari ve diksiyon kurslarının verildiğini aktardı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement