Edremit'te Davullar AK Parti İçin Çaldı - Son Dakika
Güncel

Edremit'te Davullar AK Parti İçin Çaldı

Edremit\'te Davullar AK Parti İçin Çaldı

Sandıkların büyük bir kısmının açıldığı Balıkesir’de AK Parti Balıkesir milletvekili olarak bir kez daha seçilmesi kesinleşen Ali Aydınlıoğlu, Edremit Cumhuriyet Meydanı’nda halka seslenerek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

01.11.2015 20:44

Sandıkların büyük bir kısmının açıldığı Balıkesir'de AK Parti Balıkesir milletvekili olarak bir kez daha seçilmesi kesinleşen Ali Aydınlıoğlu, Edremit Cumhuriyet Meydanı'nda halka seslenerek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Balıkesir genelinde sandıkların büyük bir kısmının açılmasından sonra Edremit Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan AK Partililer seçim zaferini kutlamaya başladı. Davullu zurnalı kutlamalara AK Parti Balıkesir Milletvekili ve MKYK Üyesi Ali Aydınlıoğlu da katıldı.

Coşkulu kalabalığa seslenen Aydınlıoğlu, "Bu seçimler gösterdi ki, Türkiye'de iktidarların önünü kesmek isteyen yerli ve yabancı işbirlikçilerine bu bir tokat oldu. 1 Kasım'da millet onları sandığa gömdü. Bizimde AK Partililer olarak bu millete bir diyet borcumuz var. İnşallah biz bundan sonra daha çok çalışacağız. Milletimiz ile daha fazla bir araya geleceğiz. Bu millet yüce bir millet. Allah hepinizden razı olsun" dedi.

Aydınlıoğlu, daha sonra oluşturulan konvoy ile Havran, Burhaniye ve Gömeç ilçelerini ziyaret etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Edremit'te Davullar AK Parti İçin Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement