Emirdağ Belediyesi, Ofis Önü Bolvadin Köprüsü bağlantı yolunda asfalt döküm öncesi yol söküm çalışmaları yapıyor - Son Dakika
Güncel

Emirdağ Belediyesi, Ofis Önü Bolvadin Köprüsü bağlantı yolunda asfalt döküm öncesi yol söküm çalışmaları yapıyor

Emirdağ Belediyesi, Ofis Önü Bolvadin Köprüsü bağlantı yolunda asfalt döküm öncesi yol söküm çalışmaları yapıyor

Emirdağ Belediyesi, vatandaşların yaşam alanlarını güzelleştirmek, cadde ve sokakların daha modern bir görünüme kavuşması amacıyla altyapı yenileme, asfalt kaplama, parke yol ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Afyonkarahisar yolunda asfalt öncesi yol söküm, tesviye ve sıkılaştırma çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, şehri kalıcı hizmetlerle geleceğe hazırladıklarını ifade ederek, kısa süre içerisinde çalışmaların tamamlanarak Emirdağ'ın hak ettiği modern görüntüye kavuşacağını belirtti.

05.10.2023 15:02

Emirdağ Belediyesi Ofis Önü Bolvadin Köprüsü bağlantı yolunda asfalt döküm öncesi yol söküm çalışmaları yapılıyor.

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, şehri kalıcı hizmetlerle geleceğe hazırladıklarını ifade etti.

Koyuncu, kısa süre içerisinde çalışmaların tamamlanarak Emirdağ'ın hak ettiği modern görüntüye kavuşacağını belirtti.

Afyonkarahisar yolunda asfalt öncesi çalışmalar sürüyor

Emirdağ Belediyesi, vatandaşların yaşam alanlarını güzelleştirmek, cadde ve sokakların daha modern bir görünüme kavuşması amacıyla altyapı yenileme, asfalt kaplama, parke yol ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Afyonkarahisar yolunda asfalt öncesi yol söküm, tesviye ve sıkılaştırma çalışmaları devam ediyor.

Hedeflerinin kısa süre içerisinde çalışmaları tamamlamak olduğunu belirten Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, ilçeye ve hemşehrilere hizmetlerin en güzelini kazandırmaya devam ettiklerini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Emirdağ Belediyesi, Ofis Önü Bolvadin Köprüsü bağlantı yolunda asfalt döküm öncesi yol söküm çalışmaları yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement