Ergani'de Kovid-19 vakaları tedavi ediliyor - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Ergani'de Kovid-19 vakaları tedavi ediliyor

Ergani\'de Kovid-19 vakaları tedavi ediliyor
11.07.2020 13:37  Güncelleme: 15:18

Ergani Devlet Hastanesi Başhekimi İbrahim Halil Yaman koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkanları hastanede tedavi ettiklerini söyledi.

Ergani Devlet Hastanesi Başhekimi İbrahim Halil Yaman koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkanları hastanede tedavi ettiklerini söyledi.

Yaman, Kovid-19 servisinde enfeksiyon, göğüs, dahiliye uzmanlarının her gün 3 saat vizit yaparak hastalarla tek tek ilgilendiklerini aktardı.

Arasında hemşirelerin de yer aldığı sağlık çalışanlarının büyük özveriyle mücadele ettiğini aktaran Yaman, "İlçede şu ana kadar 104 pozitif vaka var. Hastanede yatan hasta sayısı ise 29." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ergani'de Kovid-19 vakaları tedavi ediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement