Eski Devlet Bakanı İbrahim Yaşar Dedelek'in Eşi Vasfiye Dedelek Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Eski Devlet Bakanı İbrahim Yaşar Dedelek'in Eşi Vasfiye Dedelek Son Yolculuğuna Uğurlandı

Eski Devlet Bakanı İbrahim Yaşar Dedelek'in eşi Vasfiye Dedelek, akciğer kanseri tedavisi gördüğü süre boyunca hayatını kaybetti. CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü'nün de katıldığı cenaze töreni sonrasında Vasfiye Dedelek, asri mezarlıkta defnedildi.

01.08.2023 23:43

Eski Devlet Bakanı İbrahim Yaşar Dedelek'in, önceki gün vefat eden eşi Vasfiye Dedelek (65), Eskişehir'de düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören, eski Devlet Bakanı ve Eskişehir 19, 20 ve 21'inci dönem milletvekili İbrahim Yaşar Dedelek'in eşi Vasfiye Dedelek, önceki gün hayatını kaybetti. Vasfiye Dedelek için Mahmut Sami Ramazanoğlu Camii'nde düzenlenen cenaze törenine, CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü'nün de aralarında olduğu çok sayıda kişi katıldı. Eski Bakanı İbrahim Yaşar Dedelek ise eşinin tabutunun başında oturarak taziyeleri kabul etti. Vasfiye Dedelek, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından asri mezarlıkta toprağa verildi. (DHA)

Eski Devlet Bakanı İbrahim Yaşar Dedelek\'in Eşi Vasfiye Dedelek Son Yolculuğuna Uğurlandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Devlet Bakanı İbrahim Yaşar Dedelek'in Eşi Vasfiye Dedelek Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement