Eski Vali Kıraç Adli Kontrolle Serbest (2) - Son Dakika
Güncel

Eski Vali Kıraç Adli Kontrolle Serbest (2)

Eski Vali Kıraç Adli Kontrolle Serbest (2)

ESKİ BAŞHEKİM TUTUKLANDIİzmir Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, kapatılan Gediz Üniversitesi'nin kurucularına ve akademisyenlerine yönelik düzenlediği operasyon kapsamında gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 25 kişiden, 7'si çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

02.09.2016 13:28

ESKİ BAŞHEKİM TUTUKLANDI

İzmir Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, kapatılan Gediz Üniversitesi'nin kurucularına ve akademisyenlerine yönelik düzenlediği operasyon kapsamında gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 25 kişiden, 7'si çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Bu kişilerin, Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi eski Başhekimi Dr. Ali Kasap ile diğer şüpheliler Mahmur Munsuncular, Necmettin Şahin, Nuray Akpıçak, Abdülkadir Civan, Aziz Bakay ve Ali Saray olduğu bildirildi. Eski başhekim Ali Kasap'ın ağabeyi, cemaatin Ege bölge imam yardımcısı ve okullar sorumlusu olduğu öne sürülen, Yamanlar Koleji eski Genel Müdürü Sebahattin Kasap da işadamlarına yönelik başka bir FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınıp tutuklanmıştı.

20 KİŞİ DAHA ADLİYEDE

Gediz Üniversitesi'ne yönelik düzenlenen bu soruşturma kapsamında gözaltına alınanlardan, aralarında Emniyet Genel Müdürlüğü Dış İlişkiler Dairesi eski Başkanı Recep Gültekin de bulunduğu 20 kişi daha bugün adliyeye sevk edildi. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan toplam 64 kişiden 45'i adliyeye sevk edilmiş oldu. Diğer şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

Bahri KARATAŞ/İZMİR,

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Vali Kıraç Adli Kontrolle Serbest (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement