Eskişehir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'den Kısa Kısa

Eskişehir\'den Kısa Kısa

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen iftar yemeğinde Eskişehir'de görev yapan muhtarlarla buluştu.

06.06.2017 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen iftar yemeğinde Eskişehir'de görev yapan muhtarlarla buluştu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi yemekhanesinde verilen iftar yemeği öncesi Başkan Büyükerşen iftar sonrası muhtarlara yaptığı konuşmada, "Aşevinde hazırlanan mütevazi yemeklerle bir iftarda daha birlikteyiz. Daha zengin bir yemek sunmamız mümkün değil. Dinimiz tasarruflu olmamızı gerektiriyor." dedi.

İftara Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Büyükşehir Meclis Üyesi ve Başkan Vekili Abdülkadir Adar ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Engin Çakmak katıldı.

Tepebaşı'nda sergi

Tepebaşı Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, 633 ilkokul öğrencisinin katıldığı yarışmada dereceye giren eserler bir alışveriş merkezinde sergilendi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğünün "Hayvanları Koruyalım Sevgimizi Çoğaltalım" sloganı ile düzenlediği resim yarışmasına 22 okuldan 633 öğrenci katıldı.

İlkokul 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin çizdiği "Hayvan Sevgisi" konulu 50 eser, kurulan standlarda gelen ziyaretçilere anlatıldı.

- Büyükşehir Belediyesi Oda Müziği

Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrasının hafta içi programında yer alan oda müziği konserlerinde bu hafta Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası ve Anadolu Üniversitesi Senfoni Orkestrasının kurduğu Cellistique grubu konser verdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, konserde, Anadolu Üniversitesi Senfoni Orkestrası ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası çellistleri Nur Ayday, Aslı Beller, Ferec Necef ve Aygül Yerlikaya sahne aldı.

Norman, Mayfield, Williams gibi bestekarların eserlerini yorumlayan genç sanatçılar, konser sonunda salonu dolduran Eskişehirli sanatseverlerden beğeni topladı.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement