Evlenmeye Hazırlanırken Tutuklandı, Cezaevinde İntihar Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Evlenmeye Hazırlanırken Tutuklandı, Cezaevinde İntihar Etti

Evlenmeye Hazırlanırken Tutuklandı, Cezaevinde İntihar Etti
08.03.2016 10:01  Güncelleme: 10:20

Kocaeli'nde uyuşturucu suçundan tutuklanan 40 yaşındaki İlyas Durdu, cezaevine konulduğunun 2. günü intihar etti. Durdu evleneceği gün toprağa verildi.

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde uyuşturucu suçundan gözaltına alınarak tutuklanan 40 yaşındaki İlyas Durdu, cezaevine konulduğunun ikinci günü intihar etti. Evlenmeye hazırlanırken cezaevine giren İlyas Durdu evleneceği gün toprağa verildi.

EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPARKEN TUTUKLANDI, EVLENECEĞİ GÜN TOPRAĞA VERİLDİ

Bir kargo firmasının Darıca şubesini işleten ve düğün hazırlığı yapan İlyas Durdu, geçen Perşembe günü bir miktar uyuşturucu ile yakalandı. Tutuklanarak Kocaeli T Tipi Cezaevi'ne konulan İlyas Durdu, bir gün sonra cezaevinde tuvaletin penceresindeki demir korkuluklara bağladığı kemere kendini asarak intihar etti. İlyas Durdu düğününün olacağı Cumartesi günü Darıca'da toprağa verildi.

BABANIN ACISI: EVLENDİRECEKTİM, TOPRAĞA VERDİM

Oğlunun ölümünün üzüntüsünü yaşayan baba İbrahim Durdu, "Oğlum geçen cumartesi günü evlenecekti, hayatını buna endekslemişti. Oğlum mahkemede hakimden izin isteyerek, 'Evlendikten sonra işlemlerimi halledin' dedi ama cezaevine konuldu. Ben oğlumu cumartesi günü evlendirecekken toprağa verdim" dedi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Evlenmeye Hazırlanırken Tutuklandı, Cezaevinde İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • samsunlu samsunlu:
    evlencegi kızın hayatını karartacakti iyi oldu 9 5 Yanıtla
  • Vatandaş Vatandaş:
    Zaten kanunlarımız adaleti hiç bir zaman temsil etmedi.insanları topluma kazandıracaklarına cezaevi sayısı arttıran ülkede hakimlerde geleni geçeni içeriye atar 6 4 Yanıtla
  • coco coco:
    adam kargo işletilmesi yapiomus satıcı değilmiş çıkıyormuş demek olabilir 7 0 Yanıtla
  • ampul ampul:
    Gs yi bitiren adamın karısı 3 1 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement