Fenerbahçe Derbisi Sakin Geçecek - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçe Derbisi Sakin Geçecek

Fenerbahçe Derbisi Sakin Geçecek

Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, Fenerbahçe derbisinin gergin geçeceğini beklemediğini söyledi.

07.05.2013 02:54  Güncelleme: 08:12

"ligin BİTİMİNE 2 HAFTA KALA 10 PUANLA ŞAMPİYONLUĞU GARANTİLEMEK, BİZLER VE CAMİAMIZ İÇİN ÇOK ANLAMLI"

Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, Fenerbahçe derbisinin gergin geçeceğini beklemediğini söyledi.

Trabzonsporlu eski futbolcu İsmail Gökçek'in başkanlığını yürüttüğü ALS MNH Derneği'nin İstanbul WOW Otel'de düzenlediği moral gecesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Arıboğan, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın hafta sonunda yapılacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisinden önce şampiyon olan sarı-kırmızılı takımı alkışlamayacaklarını söylemesinin hatırlatılması üzerine, "Derbilerin gergin olmadığı zamanları özlüyoruz. İnşallah bundan sonra hiçbir derbi gergin olmaz. Sporda rekabet çok güzel bir duygu. Büyük camialar arasında da rekabet en üst düzeyde. Derbilerin gergin geçmemesi için bütün kulüplerimize görevler düşüyor. Gerginlik için bir sebep yok. Sıradan çekişmeler içerisine girmememiz gerekiyor. O nedenle Fenerbahçe derbisinin gergin geçeceğini beklemiyorum" diye konuştu.

Lutfi Arıboğan, ligde sezon bitimine 2 hafta kala şampiyonluğu garantilemelerinin çok anlamlı olduğunu da belirterek, şunları söyledi:

"Çok çekişmeli bir lig yaşandı. Ligin bitimine 2 hafta kala 10 puanla şampiyonluğu garantilemek, bizler ve camiamız için çok anlamlı. Çok mutluyuz. Şampiyonluk çok güzel. Öncelikle Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden bütün takımları tebrik ediyorum. Ligin sonunda bir tane şampiyon çıkıyor ve o da biz olduk. 19'uncu şampiyonluğu kazanarak, 4'üncü yıldıza çok yaklaştık."

Arıboğan, ALS MNH Derneği'nin, ALS hastalarına destek olmak için etkinliği düzenlediğini ifade ederek, "Kendilerini destekliyoruz. Çok önemli bir hizmet yapıyorlar. Derneğin başında da Türk futboluna çok emeği geçmiş İsmail Gökçek bulunuyor. Kendisi de bu hastalığın pençesinde ve buna rağmen çok önemli işler yapıyor. Bu gecelerin toplumsal olarak farkındalığı arttırmak için çok iyi olduğunu düşünüyorum. Tüm toplumun buna destek olmasını istiyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fenerbahçe Derbisi Sakin Geçecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement