Fenerbahçeli Küçük Berkay'dan Derbi Tahmini - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçeli Küçük Berkay'dan Derbi Tahmini

Fenerbahçeli Küçük Berkay\'dan Derbi Tahmini

Kayserispor-Fenerbahçe maçında, üzerinde sarı-lacivertli forma olduğu için tepki gösterilen 4 yaşındaki Berkay Çoban ve ailesi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın daveti ile bugün oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray maçına götürüldü.

25.10.2015 10:45

Kayserispor- Fenerbahçe maçında, üzerinde sarı-lacivertli forma olduğu için tepki gösterilen 4 yaşındaki Berkay Çoban ve ailesi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın daveti ile bugün oynanacak Fenerbahçe- Galatasaray maçına götürüldü. Maça gitmek için havaalanına gelen Berkay, skor tahmini yaparak Fenerbahçe'nin maçı 3-0 kazanacağını söyledi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Kayserispor maçında tepkilere maruz kalan 4 yaşındaki Berkay Çoban ve ailesini geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe-Galatasaray maçına davet etmişti. Davet sonrası Berkay ve ailesi bugün Kayseri Fenerbahçeliler Derneği üyeleri ile birlikte İstanbul'a gitmek için havaalanına geldi. Berkay, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın fotoğrafının dokunduğu halıyı kendisine hediye edecek. Havaalanında konuşan Berkay, "Fenerbahçe maçına gidiyorum. Fenerbahçe maçını Cimbomla yapacak. Fenerbahçe yener 3-0" dedi.

Berkayın babası Ramazan Çoban ise, "Başkanıma bizi davet ettiği için teşekkür ediyorum. Çok heyecanlıyız. Berkay benim kadar olmasa da ben geceden beri uyuyamadım. Berkay başkanıma halı dokuması hediye edecek" diye konuştu.

Kayseri Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ahmet Ersin Yaşar da, "Berkay ve ailesini Fenerbahçe yönetimi havaalanından alacak stada geçecekler. 2-3 gün İstanbul'da misafir olacaklar. Akşamda Berkay futbolcularla seremoniye çıkacak. Volkan'ı çok seviyormuş büyük bir ihtimal onunla çıkacak. Berkay'ın başına gelen böyle şeyler inşallah bu tür tatsızlıkların önlenmesine sebep olur" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Fenerbahçeli Küçük Berkay'dan Derbi Tahmini - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement