Gazete İpekyol'a Bir Başarı Ödülü Daha - Son Dakika
Güncel

Gazete İpekyol'a Bir Başarı Ödülü Daha

Gazete İpekyol\'a Bir Başarı Ödülü Daha

Ceylanpınar Gazeteciler Derneği tarafından bu yıl ilk defa gerçekleştirilen 'Yılın Enleri' ödül töreninde ödüller sahiplerini buldu.

22.06.2015 11:53

Bu yıl Ceylanpınar Gazeteciler Derneği (CEGAD) tarafından ilki gerçekleştirilen 'Yılın Enleri' ödül töreninde ödüller sahiplerini buldu.

Ceylanpınar Cumhuriyet İlkokulu konferans salonunda gerçekleştirilen ödül törenine Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran, Ceylanpınar Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Sait Aydın ve çok sayıda davetli katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Ceylanpınar Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Sait Aydın, "Ödül verilecek isimlerin belirlenmesi için yönetim kurulundaki arkadaşlarla günler süren titiz bir çalışma ortaya koyduk. Bu çalışmalar kapsamında tüm siyasi partilere eşit mesafede olma şiarının yanı sıra ödül alacak isimlerde ayrım yapmadan gerçek anlamda hak etmesi için çalıştık. Bu ödül törenini seçimlerden önce yapacaktık fakat seçim yasaklarından dolayı seçimden sonra yapılmasına karar verdik" dedi.

14 DALDA ÖDÜL DAĞITILDI

Açılış konuşmasının ardından ödül törenine geçildi. Gecede ilk ödül yılın en başarılı siyaset adamı olarak Halkların Demokratik Partisi (HDP) Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Ayhan'a verilirken, ardından yılın en başarılı belediye başkanı dalında Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, yılın en başarılı girişimci iş adamı İbrahim Halil Öcalan, yılın en başarılı gazetecisi ise Mustafa Arısüt ödül aldı. Yılın iyi sanatçısı Şükran Aydoğan, yılın en iyi eğitimcisi Abdulbaki Özbek, yılın en fedakar annesi Meral Karaman, yılın en başarılı sivil toplum kuruluşu Muhacir-Der, yılın en başarılı kurum amiri Ramazan Beşkat, yılın en iyi spor kulübü Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Kulübü, yılın en başarılı öğrencisi Mizgin Beken, yılın en başarılı doktoru Şerif Kurtuluş da Ceylanpınar Gazeteciler Derneği tarafından yılın enleri arasında seçildi. Onur Ödülü ise yaklaşık 32 yıl TRT ve Anadolu Ajans (AA) gibi birçok basın-yayın kuruluşunda görev yapan, son zamanlarda ise yakalandığı hastalık nedeniyle hastanede tedavi gören Ekrem Arslan'a verildi. Gecede 'unutulmayanlar ödülü' de verildi. Bu ödülleri de Suriye'deki savaş esnasında seken kurşunlardan Ceylanpınar'da hayatını kaybeden beş kişinin yakınlarına verildi.
Toplam 14 dalda ödülün dağıtıldığı gece, müzik dinletisinin ardından sona erdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Gazete İpekyol'a Bir Başarı Ödülü Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement