Gaziantep'te '15 Temmuz' Yarışmaları - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te '15 Temmuz' Yarışmaları

Gaziantep'te '15 Temmuz' yarışmalarıGAZİANTEP Kent Konseyi ve Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle hayata geçirilen 'Şahinbey'den Ömer Halis Demir'e Kahramanlık Destanı' projesi kapsamında düzenlenen şiir, öykü ve resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

23.05.2017 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te '15 Temmuz' yarışmaları

GAZİANTEP Kent Konseyi ve Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle hayata geçirilen 'Şahinbey'den Ömer Halis Demir'e Kahramanlık Destanı' projesi kapsamında düzenlenen şiir, öykü ve resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Gaziantep Kent Konseyi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Gazianteplileri motive etmek amacıyla 6 Aralık 2016 tarihinde protokol imzalandı. Proje kapsamında okullarda düzenlenen 'Şahinbey'den Ömer Halis Demir'e Kahramanlık Destanı resim, şiir ve öykü Yarışması'nda dereceye girenlere ödül töreni yapıldı. Törene; Vali Yardımcısı Halil Uyumaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. '15 Temmuz Bir Milletin Şahlanışı' adı altında yapılan törende, lise öğrencileri şarkı ortaokul öğrencileri de 15 Temmuz'da şehit edilen Ömer Halis Demir'e yönelik şiir söyledi. Törende konuşan Fatma Şahin, 15 Temmuz'da şehit edilenleri rahmetle andıklarını belirterek tank ve silahlara göğüs geren millete şükranlarını ilettiklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından yarışmada dereceye girenlere ödülleri verildi. Ödüllerin verilmesinin ardından protokol üyeleri, sergilenen eserleri gezdi.

Gaziantep\'te \'15 Temmuz\' Yarışmaları
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te '15 Temmuz' Yarışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement