Gaziantep'te Vahşice Öldürülen Anne ile Oğlu Toprağa Verildi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Gaziantep'te Vahşice Öldürülen Anne ile Oğlu Toprağa Verildi

Gaziantep\'te Vahşice Öldürülen Anne ile Oğlu Toprağa Verildi
19.03.2015 14:20

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde dün vahşice öldürülen anne ile oğlu, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde dün vahşice öldürülen anne ile oğlu, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Ayşegül Bülbül (28) ile küçük oğlu Yasin Bülbül'ün (4) Gaziantep Adli Tıp Kurumu'ndan alınan cenazeleri, Yeşilyurt Mahallesi Mezarlığı'nda defnedildi. Ayşegül Bülbül'ün eşi Efendi Bülbül, eşi ve oğlunun mezarına elleriyle toprak attı.

Cenazeye çok sayıda vatandaş katılırken, Hüseyin Çakmak isimli vatandaş, "Bu bir vahşettir. Bunu yapan idam edilmeli. İdamın geri gelmesini istiyoruz" dedi.

Ayşegül Bülbül'ün üç aylık hamile olduğu öğrenildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Vahşice Öldürülen Anne ile Oğlu Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement