Gaziantep'ten Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'ten Kısa Kısa

Gaziantep Genç İş Adamaları Derneği (GAGİAD) başkanlığında ekonomik gündeme ilişkin değerlendirme toplantısı düzenlendi.

30.09.2018 15:46

Gaziantep Genç İş Adamaları Derneği (GAGİAD) başkanlığında ekonomik gündeme ilişkin değerlendirme toplantısı düzenlendi.

GAGİAD'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, toplantıya, Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, GSO Başkanı Adnan Ünverdi, Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ ve Dünya Gazetesi Ekonomi Yazarı Uğur Civelek katıldı.

Açıklamalarına yer verilen GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel, oyunun kurallarının değiştiğini belirterek, globalleşmenin yerini ticaret savaşlarının aldığına dikkat çekti.

Herkesin kafasında geleceğe ilişkin soru işaretleri olduğunu ifade eden Tezel, "Ama öte tarafta ve daha önemli olarak bu ülkeye ve insanlarına, ülkemizin aydınlık geleceğine büyük inancımız var. Bu sorunların üstesinden en nihayetinde geleceğiz ancak çekilen sıkıntıların hem kamu hem de özel sektörün ders çıkarmasına vesile olmasını, pozitif sonuçlar doğurmasını ümit ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Dokusal Soyutlamalar Sergisi

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Süleyman Özderin "Dokusal Soyutlamalar" temalı sergi açtı.

Özderin, açılışta yaptığı konuşmada, resimlerinde sosyal yaşamı ilgilendiren çeşitli konularda desen tasarımlarını dikkate alarak soyutlama statüsünde bir anlayış izlediğini söyledi.

Resimlerde kimi zaman gerçeküstü görüntülerin dokulardan oluşan bir bütün içerisinde ortaya çıktığını dile getiren Özderin, "Bu anlamda dokusal resimler gerçeküstü bir içeriğe de sahip. Normal günlük işlerimizin dışında bir uğraş. Çok sıkıldığınız anda resim yapamazsınız. Çok diretirseniz de o resmi bozarsınız. İşte o zaman resmin özel bir konumda olduğu anlaşılır. En önemsediğim ve zorlandığım nokta çizimlerin sosyal içerikli olabilmesi." ifadelerini kullandı.

Sergi, Sanko Sanat Galerisi'nde 4 Ekim'e kadar gezilebilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gaziantep'ten Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement