Gaziantepspor, Çaykur Rizespor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Gaziantepspor, Çaykur Rizespor Maçına Hazırlanıyor

Gaziantepspor, Çaykur Rizespor Maçına Hazırlanıyor

Kamil Ocak Stadyumu'nda Çaykur Rizespor'u cumartesi günü konuk edecek kırmızı siyahlı ekip, hazırlıklarını Celal Doğan Tesislerinde sürdürüyor.

11.09.2013 20:32

Kamil Ocak Stadyumu'nda Çaykur Rizespor'u cumartesi günü konuk edecek kırmızı siyahlı ekip, hazırlıklarını Celal Doğan Tesislerinde sürdürüyor. Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde yapılan antrenman; açma germe egzersizleriyle başladı. Kondisyon ve taktik ağırlıklı süren antrenmanda futbolcular, çalışmalarını hücuma yönelik pozisyonlarla sürdürdü. Ülkelerinin milli takımlarında bulunan Karcemarskas, Medunjanin ve Sernas'ın katılmadığı antrenmanda, sakatlığı bulunan Orhan Gülle ve Muhammet Demir ise takımla çalışmalara başladı. Tedavileri devam eden Uğur Kavuk, Kemal Tokak ve Koray Öztürk'te takımdan ayrı çalıştı. Antrenmanın ardından gazetecilere açıklama yapan teknik direktör Bülent Uygun, çok zor bir maçın kendilerini beklediğini söyledi. Rakiplerinin çok önemli transferler yaptığını belirten Uygun, Çaykur Rizespor, geçen sene de çok iyi kadroya sahiptiler. Başlarında da Rıza Çalımbay gibi çok değerli hoca var. Çok zor bir maç bizi bekliyor. Kendi evimizde kazanmak istiyoruz. Oynadığı oyunla keyif veren, sahadaki mücadelesiyle herkesin takdirini kazanan bir takım izlettirmek istiyoruz. İnşallah bunu başarır, 3 puanı alırız dedi.

Yeni transferlerden Artem Milevsky'nin uzun süredir antrenman yapmadığına değinen Bülent Uygun, Milevsky'i özel çalıştırdıklarını söyledi. Semir Stilic'in ise, Çaykur Rizespor maçında forma giyebileceğini belirten Uygun, Yeni transferlerden Marius Stankevicius takıma daha katılmadı, Abdou Razack Traore de takım bulamadı, Gaziantepspor'un menfaatleri doğrultusunda onu kadroya aldık. Kadromuz güzelleşti, şimdi 25 kişilik kadro oluştu. Bunların arasında en iyileri formayı giyecektir. Orhan Gülle, Kemal Tokak ve Bekir Ozan Has'ın sakatlıkları devam ediyor. Bu maça yetişemeyecekle diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantepspor, Çaykur Rizespor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement