Gebze Otomobildeki Arkadaşlarının Öldüğünü Polis Durdurunca Anladılar - Son Dakika
Güncel

Gebze Otomobildeki Arkadaşlarının Öldüğünü Polis Durdurunca Anladılar

Gebze Otomobildeki Arkadaşlarının Öldüğünü Polis Durdurunca Anladılar

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde, polis 3 gencin bulunduğu otomobili durdururken, aracın arka koltuğunda yatan kişinin kimliğini kontrol etmek istedi.

04.09.2016 16:12

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde, polis 3 gencin bulunduğu otomobili durdururken, aracın arka koltuğunda yatan kişinin kimliğini kontrol etmek istedi. 25 yaşındaki Barış Topçam'ın öldüğü belirlenirken, arkadaşları ise, "2 saat önce uyumuştu. Öldüğünü siz durdurunca anladık" dedi. Vücudunda herhangi bir darp ve yara izi olmayan gencin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenazesi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, D-100 Karayolu Darıca sapağı mevkiinde uygulamada bulunurken, Ankara istikametine gitmekte olan 06 FB 0137 otomobili durdurdu. Polis, sürücü ile araçta ön koltukta bulunan kişinin kimliklerini kontrol etti. Polis, aracın arka koltuğuna uzanarak yatan kişinin de kimliğini kontrol etmek istedi. Üzeri çıplak olan gencin uyanmaması üzerine polis şüphelendi. Olay yerine gelen 112 Acil ekibinin yaptığı kontrol sonucu Barış Topçam'ın öldüğü belirlendi.

Araçta bulunan 2 kişi, "2 saat önce uyumuştu. Öldüğünü siz durdurunca anladık" dedi. Polis, 2 genci ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü. Vücudunda herhangi bir yara ve darp izi olmayan Barış Topçam'ın cenazesi ise soruşturma kapsamında otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gebze Otomobildeki Arkadaşlarının Öldüğünü Polis Durdurunca Anladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement