Gece Kulübü Çıkışı 4 Kurşunla Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Gece Kulübü Çıkışı 4 Kurşunla Öldürüldü

Gece Kulübü Çıkışı 4 Kurşunla Öldürüldü

İzmit kent merkezinde bulunan bir gece kulübünde eğlenen Hakan Çınar, kulüp çıkışı tartıştığı kişiler tarafından başından vurularak öldürüldü.

22.04.2013 11:46  Güncelleme: 15:37

İzmit kent merkezinde bulunan bir gece kulübünde eğlenen 39 yaşındaki Hakan Çınar, kulüp çıkışı tartıştığı kişiler tarafından başından 4 tabanca kurşunuyla vurularak öldürüldü. Şüpheliler olayın ardından kaçtı.

İzmit kent Merkezi'nde Balıkçılar Çarşısı karşısında bulunan bir gece kulübünde eğlendikten sonra saat 02.00 sıralarından dışarıya çıkan çıkan Hakan Çınar, kimliği belirsiz kişilerle bina önünde tartıştı. Hakan Çınar iddiaya göre daha sonra bu kişilerin peş peşe tabancayla ateş etmeleri sonucu kanlar içinde yere yığıldı. Saldırganlar kaçarken, başına 4 kurşun isabet eden Çınar olay yerinde öldü.

Polis ekipleri yaptıkları incelemede, olay yerinde 2 ayrı tabancaya ait 2 ayrı çapta boş kovanlar buldu. Yapılan incelemenin ardından Hakan Çınar'ın cesedi Asri Mezarlık Morguna kaldırıldı. Polis saldırıyı gerçekleştirenleri yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gece Kulübü Çıkışı 4 Kurşunla Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement