Gençlerbirliği'nde Futbolcular Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Gençlerbirliği'nde Futbolcular Öğrencilerle Buluştu

Gençlerbirliği\'nde Futbolcular Öğrencilerle Buluştu

ERSEN MARTİN.CEM CAN.

22.03.2012 17:20

Soner AYDOĞDU, FANATİK ALEX HAYRANI OLDUĞUNU BELİRTTİ

ERSEN MARTİN: "PLAY-OFF SAĞLIKLI BİR SİSTEM

CEM CAN: "GENÇLERBİRLİĞİ OLMASAYDI ANKARAGÜCÜ TARAFTARI OLURDUM"

Gençlerbirliği'nin takım kaptanı Cem Can, Soner Aydoğdu ve Ersen Martin, öğrencilerle bir araya geldi.

Özel Gürçağ Okulları'ndaki söyleşiye katılan futbolcular, öğrencilerin sorularını yanıtladı. Takım kaptanı Cem Can'ın kızı Elif Nas'ın da öğrenim gördüğü okulda öğrenciler, oyunculara büyük ilgi gösterdi.

ERSEN MARTİN: "PLAY-OFF SAĞLIKLI BİR SİSTEM"

Takıma devre arasında transfer olan santrfor Ersen Martin, ligde düşman gördükleri takım bulunmadığını belirterek, "17 maçımız var. Bizler de bu maçları kazanmak istiyoruz" dedi.

Ersen, bu sene uygulamaya konulan Play Off sisteminin sağlıklı bir sistem olduğunu ifade ederek, "Play off iyi bir sistem. Tüm takımların şampiyon olma şansı var. Takımların şampiyonluk şansı arttı" diye konuştu.

Ligde bu sezon Fenerbahçe maçının çok zor geçtiğini anlatan başarılı santrfor, sözlerini şöyle tamamladı:

"Fenerbahçe maçında kötü bir mağlubiyet aldık. Futbolcu olmak güzel bir duygu. Futbolcu olmak hayalimdi. Sevdiğin işi yapıyorsun. Güzel bir şey. İspanya'da çok iyi stoperlere karşı oynadım. Türkiye'de ise Servet ve Lugano iyi stoperler. Tanınmak güzel bir şey. Türkiye'de bu duygu abartılıyor. Güzel bir şey. Ben iki büyük takımda oynadım. Soner de bizi oralarda temsil edecektir. 3 sene daha oynarım diye düşünüyorum. Bizim taraftarlarımızda küfürlü tezahürat yok. Play Off'a kalırsak, taraftarımız artar, stadı doldururlar. Play Off'a kalmak istiyoruz."

SONER AYDOĞDU, FANETİK ALEX HAYRANI OLDUĞUNU BELİRTTİ

Gençlerbirliği'nin başarılı orta saha oyuncusu Soner Aydoğdu ise, futbola başladığından bu yana Alex'i izlediğini ve kendisine Brezilyalı oyuncuyu örnek aldığını söyledi.

Bu yıl ilk kez milli takıma da çağrılan Soner, "Fenerbahçeli Alex benim idolümdü. Hergün onu izlerdim. Alex ne yaparsa, onu yapardım. Alex'e karşı oynamak çok zor" diyerek görüşlerini açıkladı.

11 yaşında Gençlerbirliği altyapısında futbola başladığını belirten Soner, "10 yıldır Gençlerbirliği altyapısındayım. Zor oldu, ama zoru başardım. Eğitim de çok önemli. Hala Gazi Üniversitesi'nde okuyorum" şeklinde konuştu.

Gençlerbirliği'nde oynamanın çok büyük bir duygu olduğunu anlatan Soner, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Gençlerbirliği'nde oynamak anlatılmaz, yaşanır. Bu sene benim için en zor rakip Galatasaray'dı. Galatasaray'a karşı çok zorlandık. Galatasaray çok iyi bir takım. Çok önemli oyuncuları var. Fatih hocayla hak ettikleri yere geldiler. Eğitimle sporu birarada götürmek çok zor birşey. Gazi Üniversitesi'nde antrenörlük okuyorum. Futbola önem veriyorum. Okulu ikinci plana attım. Bir yerde seçim yapmamız gerekiyor."

Soner, taraftarların sahaya bir şeyler atmasının kötü bir şey olduğunu belirterek, "Fenerbahçe-Galatasaray derbisi büyük maç. Bu maçtaki taraftarların böyle yapması hoş değil. Takımımızdaki takım ruhu ve arkadaşlık buralara gelmemizde etkili oldu. Her futbolcunun hayali İstanbul'da oynamaktır. En büyük hayalim Avrupa'da, İspanya'da top oynamak. Türkiye'deki şike iddiaları hoş değil. Sezon başında bunlar hoş olmadı. Tanıdığım kız futbolcular vardı. Onların final maçlarını izledim. Çok yetenekliler. Avrupa'da bayan futbolcular yaygın. Bizde de yaygınlaşmaya başladı. Genç yaşta (A) Milli oldum. Çok farklı bir duygu. 16 yaşında genç milli olmuştum. Orada olmak müthiş bir şey" diyerek sözlerini tamamladı.

CEM CAN: "GENÇLERBİRLİĞİ OLMASAYDI ANKARAGÜCÜ TARAFTARI OLURDUM"

Gençlerbirliği'nin takım kaptanı Cem Can, Ankaragücü'nde futbol oynadığını ifade ederek, kısa zamanda sarı-lacivertli ekibin Süper Lig'e dönmesini beklediğini belirtti. Cem Can, sözlerini şöyle tamamladı:

"Ankaragücü'nde 2 sene top oynadım. Büyük bir camia. İnşallah en kısa zamanda Ankaragücü Süper Lig'e döner. Alex'in karşısında oynamak çok zor. Futbolcunun en çok korktuğu şey sakatlıktır. Takım ruhu açısından Galatasaray bize yakın. Büyük bir şöhreti yakalayamadım. Çoğu yerde tanınıyorum. Büyük takımlarda oynamak hayalim vardı, olmadı. Kızım Elif Nas var. Bana çok düşkün. Kamplara gittiğimizde tabii ki özleniyor. Gençlerbirliği takımı olmasaydı, Ankaragücü taraftarı olurdum."

Bu arada, Cem Can'ın kızı Elif Nas, söyleşinin bir bölümünde kendisine verilen mikrofona, "Gençlerbirliği, Galatasaray maçını kazanamadı. Galatasaray hep bizim kalemize gol atıyor, Gençlerbirliği de kazanamıyor. Gençlerbirliği'ni tutuyorum" şeklinde konuştu.

Okuldaki söyleşinin bitimi sonrasında öğrenciler takım kaptanı Cem Can'a bir demet çiçek verdi. Futbolcular daha sonra öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gençlerbirliği'nde Futbolcular Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement