Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Kars'ta - Son Dakika
Güncel

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Kars'ta

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Kars\'ta

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sarıkamış Şehitlerini anma etkinliklerine katılmak üzere geldiği Kars’ta Vali Eyüp Tepe’yi ziyaret ederek ilin sorunlarıyla ilgili brifing aldı.

04.01.2014 12:24

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sarıkamış Şehitlerini anma etkinliklerine katılmak üzere geldiği Kars'ta Vali Eyüp Tepe'yi ziyaret ederek ilin sorunlarıyla ilgili brifing aldı.

Bakan olduktan sonra ilk resmi ziyaretini Kars'a gerçekleştiren Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, Sarıkamış Şehitlerini anma yürüyüşüne katılacak. Kars Havaalanı'nda Vali Eyüp Tepe, Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç, Ahmet Arslan, Belediye Bakanı Nevzat Bozkuş, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda partili tarafından karşılanan Bakan Kılıç, buradan Kars Valiliğine geçti. Bakan Kılıç, burada Vali Eyüp Tepe'den ilin sorunları ve yapılan yatırımlar hakkında brifing aldı.

Valilik ziyareti sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bakan Kılıç, Sarıkamış Şehitlerini anma programına katılmak üzere Kars'a geldiğini belirterek, "Bakan olduktan sonra ilk resmi programımızı Kars'a yapıyoruz. Bu da benim için özel bir anlam taşıyor. 90 bin şehidin verildiği Sarıkamış'ta atalarımızı yad edeceğiz. 7'den yetmişe Türkiye'nin bir çok bölgesinden gelen katılımcılara bu atmosferi yaşamaya çalışacağız. Anma yürüyüşü gerçekleştireceğiz. Önemli bir program. Çocuklarımıza bu anları unutturmamak için Atalarının kahramanlık öyküsünü görmelerini temsili olsa da böyle bir program düzenlemiş bulunuyoruz. İki gün Kars'ta kalacağız. Kars ziyaretlerimizin ardından Sarıkamış'a geçeceğiz" dedi.

Bakan Kılıç, yerel seçimler öncesi Kars'ta adaylarla bir değerlendirme toplantısı da gerçekleştireceklerini ifade etti.

Bakan Kılıç Valiliğin ardından Kars Belediye Başkanlığı ve AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret ettikten sonra Sarıkamış'a hareket edecek. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Kars'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement