Godıva Los Angeles'ta Sevgililer Günü'nü Drew Barrymore ile Kutladı - Son Dakika
Güncel

Godıva Los Angeles'ta Sevgililer Günü'nü Drew Barrymore ile Kutladı

Godıva Los Angeles\'ta Sevgililer Günü\'nü Drew Barrymore ile Kutladı

Mağazalarında her Sevgililer Günü'nde yeni sürprizlere yer veren Godiva, bu yıl Los Angeles mağazasında Drew Barrymore'u misafir etti.

15.02.2014 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mağazalarında her Sevgililer Günü'nde yeni sürprizlere yer veren Godiva, bu yıl Los Angeles mağazasında Drew Barrymore'u misafir etti. Barrymore, yıllardır biriktirdiği kalp şeklindeki obje ve doku fotoğraflarını topladığı yeni kitabı Find It in Everything'i Los Angeles'ta Godiva mağazasında tanıttı.

Godiva bu yıl Sevgililer Günü'nde "aşk dolu anları" kutluyor. Şubat ayında Sevgililer Günü için tasarlanmış koleksiyonunu tanıtan Godiva, geçtiğimiz günlerde Los Angeles mağazasında Sevgililer Günü'ne özel bir işbirliği için Drew Barrymore'u konuk etti. Barrymore, yıllardır biriktirdiği kalp şeklindeki obje ve doku fotoğraflarını topladığı yeni kitabı Find It in Everything'i Godiva'nın Los Angeles mağazasında tanıttı. Kalp şeklindeki herşeyden çok etkilendiğini, yıllardır fotoğraf biriktirdiğini ve bu fotoğrafları bir kitap olarak paylaşmaktan mutluluk duyduğunu belirten Barrymore, aşkın her an her yerde bulunabileceğine inandığını söyledi.Mağazada epey vakit geçiren Barrymore, kalp şekilndeki Godiva kutuları ile fotoğraf çektirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Godıva Los Angeles'ta Sevgililer Günü'nü Drew Barrymore ile Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement