Gökçe Gökçen: Kadınlar Topluma Bu Denli Katkı Sağlarken Neden Karşılığını Alamıyor? - Son Dakika
Güncel

Gökçe Gökçen: Kadınlar Topluma Bu Denli Katkı Sağlarken Neden Karşılığını Alamıyor?

Gökçe Gökçen: Kadınlar Topluma Bu Denli Katkı Sağlarken Neden Karşılığını Alamıyor?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, Çiğli’de Kadın Dayanışma Merkezi, Çiğli Emekçi Kadınlar Kooperatifi ve Flamingo Kadın Kooperatifini ziyaret etti. Gökçen, “Kadınlar topluma bu denli katkı sağlarken neden karşılığını alamıyor? İktidarımızda aile destekleri sigortasıyla kadınlar güçlenecek, toplum güçlenecek. Kadınların yüzünün güldüğü bir Türkiye’yi Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı ve Millet İttifakımızın iktidarında hep beraber inşa edeceğiz” dedi.

14.04.2023 20:56  Güncelleme: 21:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, Çiğli'de Kadın Dayanışma Merkezi, Çiğli Emekçi Kadınlar Kooperatifi ve Flamingo Kadın Kooperatifini ziyaret etti. Gökçen, "Kadınlar topluma bu denli katkı sağlarken neden karşılığını alamıyor? İktidarımızda aile destekleri sigortasıyla kadınlar güçlenecek, toplum güçlenecek. Kadınların yüzünün güldüğü bir Türkiye'yi Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı ve Millet İttifakımızın iktidarında hep beraber inşa edeceğiz" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, bugün İzmir Çiğli'de Kadın Dayanışma Merkezi, Çiğli Emekçi Kadınlar Kooperatifi ve Flamingo Kadın Kooperatifine ziyarette bulundu.

Kadın emeği ve dayanışması üzerine konuşan Gökçen şunları söyledi:

"Sosyal devletin gereği olarak hastaların, yaşlıların ve engellilerin korunması ve desteklerden faydalanması gerekiyor. Sosyal devlet olmadığında bu sorumluluk kadınlara kalıyor. Evde emek veren, işinde emek veren, ailesine emek veren kadınları bu ülkeyi yönetenler bugüne kadar görmek istemedi.

"KADINLAR TOPLUMA BU DENLİ KATLI SAĞLARKEN NEDEN KARŞILIĞINI ALAMIYOR"

Kadınlar topluma bu denli katkı sağlarken neden karşılığını alamıyor? İktidarımızda aile destekleri sigortasıyla kadınlar güçlenecek, toplum güçlenecek. Kadınların yüzünün güldüğü bir Türkiye'yi Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı ve Millet İttifakımızın iktidarında hep beraber inşa edeceğiz."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Gökçe Gökçen: Kadınlar Topluma Bu Denli Katkı Sağlarken Neden Karşılığını Alamıyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement