Gönül Gözü Açık Olanlar Hz. Peygamberi Andı - Son Dakika
Güncel

Gönül Gözü Açık Olanlar Hz. Peygamberi Andı

Gönül Gözü Açık Olanlar Hz. Peygamberi Andı

Diyarbakır İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ve merkez ilçe müftülüklerinin katkılarıyla, görme engelli çocuklar için kutlu doğum programı düzenlendi.

22.04.2015 20:29

Diyarbakır İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ve merkez ilçe müftülüklerinin katkılarıyla, Ali İhsan Arslan İlk ve Ortaokulu'nda görme engelli çocuklar için coşkulu bir kutlu doğum programı düzenledi.

Sunuculuğunu Yahya Öger'in yaptığı Program, Nebi Cami Müezzini Mustafa Çaputçunun Kuranı Kerim tilavetiyle başladı. Okul müdürü Derviş Yüce'nin açılış konuşmasında Programa katkılarından dolayı Diyarbakır İl Müftülüğü Aile İrşat ve Rehberlik bürosuna ve Diyanet-Sen Diyarbakır şubesine teşekkür etti. Program çocukların hazırladığı şiir ve ilahilerle devam etti.

Bütün erkek ve kız öğrencilere hediyelerin verildiği etkinlikte, Hz. Peygamber(S)'e mektup konulu kompozisyon ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Program'da; Kompozisyon Dalında, Nurcan Çoğlak, Mustafa Elçiçek ve Mahsun Acar; Şiir dalında, Dilek Karaduman, Kadir Tek, Faruk Aksay ve Yusuf Ziya adlı öğrenciler çeyrek altınla ödüllendirildiler. Görme engelli çocuklar program sonunda ikram edilen döner ve hediyelerle gönüllerince eğlendiler.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Gönül Gözü Açık Olanlar Hz. Peygamberi Andı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement