Gülşehri Belediyesi mesire ve piknik alanı yaptı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Gülşehri Belediyesi mesire ve piknik alanı yaptı

Gülşehri Belediyesi mesire ve piknik alanı yaptı
05.10.2020 13:59  Güncelleme: 14:11

Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Gülşehri Belediyesince gölet kıyısına mesire ve piknik alanı yapıldı.

Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Gülşehri Belediyesince gölet kıyısına mesire ve piknik alanı yapıldı.

Gülşehri Belediye Başkanı Ali Ünlü, AA muhabirine, çevrede yokluğu hissedilen mesire ve piknik alanı eksikliğinin giderildiğini ve vatandaşların hizmetine açıldığını söyledi.

Hizmete giren piknik alanındaki eksikliklerin vatandaşların talepleri doğrultusunda giderileceğini belirten Ünlü, "Mesire alanımızda 11 kamelya, piknik ocakları, oyun grupları, spor aletleri, voleybol sahası her iki kamelya arasında çeşme, vatandaşlarımızın ibadetlerini yapabilmeleri için bay bayan mescit ile tuvalet bulunuyor. Vatandaşlarımız isterlerse gölette avlanmanın serbest olduğu zamanlarda olta balıkçılığı da yapabiliyorlar." dedi.

Başkan Ünlü, özel makinelerle sökülen ağaçların mesire alanına dikilerek etrafının yeşillendirileceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gülşehri Belediyesi mesire ve piknik alanı yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement