Hain Saldırıda Çankırı'dan 2 Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Hain Saldırıda Çankırı'dan 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Hain Saldırıda Çankırı\'dan 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Ankara’da 28 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısında Çankırı’dan iki kişinin şehit olduğunu açıkladı.

18.02.2016 11:17

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Ankara'da 28 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısında Çankırı'dan iki kişinin şehit olduğunu açıkladı.

Özcan, yaptığı yazılı açıklamada, dün akşam Ankara'da meydana gelen terör saldırısında şehit olan askerlere ve sivil vatandaşlara rahmet diledi.

Bu topraklardaki birliğin bozulmaması temennisinde bulunan Özcan, "Allah milletimizi korusun. Dirlik ve birliğimizi daim kılsın. Şu bilinmelidir ki Türk Milleti bu badireleri aşacak güç ve metanettedir" dedi.

Çankırı'nın da iki şehidi bulunduğunu belirten Özcan, "Saldırıda şehit olan Çankırılı hemşehrilerimiz Hava Astsubayı Koray Pınar ve Askeri Sivil Personel Cumali Akman'a Allah'tan rahmet, yakınlarına ve aziz Çankırılılara sabır ve başsağlığı dilerim" ifadelerini kullandı.

Şehit Akman'ın evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilirken, Şehit Hava Astsubayı Koray Pınar'ın ailesinin Bursa'nın Gemlik ilçesinde yaşadığı öğrenildi. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hain Saldırıda Çankırı'dan 2 Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement