Hakkari'deki Terör Operasyonu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hakkari'deki Terör Operasyonu

15.05.2016 16:47

Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Tunahan Kartal'ın Zonguldak'taki evine acı haber ulaştı.

Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Tunahan Kartal'ın Zonguldak'taki evine acı haber ulaştı.

Kozlu ilçesine bağlı Topbaşı Mahallesi'nde yaşayan anne Bağdagül Bozkurt'a (49), oğlunun şehadet haberi, Kaymakam Ahmet Karakaya ve İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Haluk Selvi tarafından verildi.

Haberi alan anne Bozkurt'a, sinir krizi geçirmesi üzerine sağlık ekipleri müdahale etti. Türk bayrağı asılan şehidin evine, komşuları ve yakınları gelmeye başladı.

Bu arada baba Mehmet Kartal'ın, İstanbul'un Sarıyer ilçesinde ikamet ettiği ve askeri yetkililerin haber vereceği öğrenildi.

Şehit Tunahan Kartal'ın bekar olduğu ve iki yıldır Piyade Uzman Çavuş olarak görev yaptığı bildirildi.

Hakkari Dağlıca'da teröristlerle çıkan çatışmada Piyade Uzman Çavuş Tunahan Kartal şehit olmuş, 6 asker yaralanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hakkari'deki Terör Operasyonu - Son Dakika


Advertisement