Hakkari Valisi Ali Çelik görevine başladı - Son Dakika
Güncel

Hakkari Valisi Ali Çelik görevine başladı

Hakkari Valisi Ali Çelik görevine başladı

Valiler Kararnamesiyle Kütahya Valiliğinden Hakkari Valiliğine atanan Ali Çelik, görevine başladı.

21.08.2023 11:20  Güncelleme: 11:44

Hakkari Valisi Ali Çelik, birlik ve beraberliğin önemine değinerek, "Yapmamız gereken en önemli şey birlik ve beraber olmak" dedi.

Vali Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Valiler Kararnamesiyle atandığı Hakkari'de göreve başladı. Kentte görev yapacak olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Çelik, "Özellikle teröre boyun eğmeyip kahramanca direnen, topraklarını canı pahasına savunan, bu bayrağın, bu vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna onlarca şehit vermiş bu şehirde görev yapmak benim için başlı başına büyük bir onur. Yapmamız gereken en önemli şey birlik ve beraber olmak. Bize sizin desteğiniz, Hakkarililerin desteği, birlik ve beraberliği büyük güç verecektir. Tüm çalışmalarımızda hemşehrilerimizin, şehrin huzuru, refahı, çocukların geleceğini hazırlayacak yaşam enerjisini ve onlara huzur verecek bir şehir ve ülke bırakmak en büyük önceliğimiz olacak. İnsan ayırt etmeksizin adaletin ve hukukun üstünlüğünü esas alan bir çalışma gerçekleştirmek en büyük sorumluluğumuzdur. Bu güzel şehre, memlekete, millete hizmet etmek için gözlerinden ışık saçan gençlerimize daha mutlu bir ülke bırakmak için hepimize düşen, en başta şahsıma günü 25 saat, haftayı da 8 gün yapmak. Yani var gücümüzle hep beraber çalışmak. Bunu bireysel anlamda kimse tek başına yapamaz. Şehrin bütün dinamikleri bugün burada, bizleri de karşılamaya geldiler. En önemli görevlerden birisi de basın mensuplarımıza düşüyor. Toplumda, toplumsal anlamda bugünün geldiği dünyada yanlışı hep beraber düzeltebiliriz, kötülükleri hep beraber azaltabiliriz, iyilikleri de hep beraber çoğaltabiliriz. Gördüğümüz eksiklik, yanlışlık varsa üslubunca bu anlatıldığı zaman çözmek için irademiz çok güçlü. Sizlerden beklentimiz ve temennimiz eksik olanı, bize bildirdiğiniz takdirde hem devletimizin imkanları hem de mesai arkadaşlarımın gücüyle beraber inşallah bu şehirde yanlış olanı düzeltmek için elimizden geldiğince çabamız davam edecek. Bu görevi bize tevdi eden Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı ifade etmek istiyorum" dedi.

Vali yardımcıları, kurum amirleri ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Ali Çelik, polis merasim birliğini selamladı. Makama geçen Vali Çelik, kurum müdürleri ile toplantı yaptı. - HAKKARİ

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hakkari Valisi Ali Çelik görevine başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement