Halkbank'tan Kobi'lere Bp İndirimi - Son Dakika
Güncel

Halkbank'tan Kobi'lere Bp İndirimi

Halkbank\'tan Kobi\'lere Bp İndirimi

Halkbank, KOBİ müşterilerinin uygun maliyetle akaryakıt alabilmeleri amacıyla BP ile iş birliği yaptı.

10.02.2017 15:47

Halkbank, KOBİ müşterilerinin uygun maliyetle akaryakıt alabilmeleri amacıyla BP ile iş birliği yaptı. BP Taşıtmatik sistemine aracını kaydeden KOBİ'ler, sisteme tanımlayacakları Halkbank kredi kartları ile akaryakıt alımlarında yüzde 5 indirimden yararlanacak.

Halkbank açıklamasına göre, Halkbankkobi.com.tr'deki KOBİ'lere fırsatlar sayfasında yer alan kampanyalar ile KOBİ'lerin tedarikçilerden avantajlı koşullarda ürün ve hizmet almalarına olanak sağlayan Halkbank, son olarak BP ile iş birliği yaparak akaryakıt alımlarında da KOBİ'lere indirim sağlıyor.

Halkbank, KOBİ müşterilerinin uygun maliyetle akaryakıt alabilmeleri amacıyla BP ile iş birliği yaptı. BP Taşıtmatik sistemine aracını kaydeden KOBİ'ler, sisteme tanımlayacakları Halkbank kredi kartları ile akaryakıt alımlarında yüzde 5 indirimden yararlanacak. BP Taşıtmatik sistemine tanımladıkları Halkbank kredi kartları ile ödemelerini otomatik yapacak olan KOBİ'ler akaryakıt alımlarını araçtan inmeden gerçekleştirecek.

BP Taşıtmatik kampanyasından halkbankkobi.com.tr üyesi olan ya da platforma ücretsiz olarak yeni üye olacak tüm KOBİ'ler yararlanabiliyor. KOBİ'lerin indirimden faydalanabilmesi için platformdan aldıkları kampanya kodunu BP'ye ibraz ederek BP Taşıtmatik sistemine dahil olmaları ve ödemelerini Halkbank kredi kartları ile yapmaları yeterli oluyor. Açıklamada görüşlerine yer verilen Halkbank Esnaf-KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Erdal Erdem, Halkbank'ın "KOBİ'lere destek Türkiye'ye destektir" anlayışıyla faaliyetlerini sürdürdüğünü bildirdi. Ekonomideki etkin rolü göz önüne alındığında KOBİ'lere desteklerinin sosyal ve ekonomik refah açısından taşıdığı önemin daha iyi anlaşıldığını aktaran Erdem, Halkbank olarak çalışmaları yürütürken, her sektörün kendine özgü yapısını ve firma ihtiyaçlarını dikkatle analiz ettiklerini, sektörlere özel çözümler ürettiklerini dile getirdi.

Erdem, teknolojinin sunduğu tüm imkanları bankacılığa hızla entegre ederek ürün ve hizmetlere KOBİ'lerin hızla erişebilmelerini sağladıklarını vurguladı. Eğitim ve danışmanlık hizmetlerini sürekli geliştirirken, gerçekleştirdikleri iş birlikleriyle de KOBİ'lere avantaj sağlayacak, maliyetlerini düşürecek kampanyalar düzenlediklerini kaydeden Erdem, "KOBİ bankacılığının öncüsü olarak başlattığımız BP Taşıtmatik kampanyasıyla KOBİ'lerin avantajlı koşullarla akaryakıt almalarını amaçlıyoruz. KOBİ'lerin ihtiyaçlarını odağımıza alarak gerçekleştireceğimiz çalışmalarla yeni çözümler sunmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Halkbank'tan Kobi'lere Bp İndirimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement