Hatipoğlu Beylikdüzü'ndeydi - Son Dakika
Güncel

Hatipoğlu Beylikdüzü'ndeydi

Hatipoğlu Beylikdüzü\'ndeydi

Beylikdüzü Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde Sevenleriyle Buluşan Nihat Hatipoğlu Doyumsuz Üslubu Ve Samimi Yorumu Ile Büyük Beğeni Topladı.

08.09.2010 14:11

İslam tarihinin ibret verici hatıralarını dinleyenleriyle paylaşan Hatipoğlu, ailenin, dürüstlüğün, hoşgörünün önemine değinerek; "Beddualar Allah Tarafından dua olarak kabul ediliyor." dedi.

Ramazan ve oruçla ilgili kıssadan hisseler veren Hatipoğlu; bir çocukla annesinin hikâyesini çocuğun ağzından şöyle anlattı:

Bir gün komşumuzun kümesine gittim. 8-10 yaşlarındaydım. Kümesten 2 yumurta çaldım. Annem, bu yumurtayı nerden buldun demedi. Bana "aferin" dedi. Daha sonra komşumuzun tavuğunu çaldım. "Maşallah benim oğlum büyüdü" diyerek övdü. 2 sene sonra komşunun koyununu getirdim. Daha sonra sürüyü getirdim. Bu sırada çobanla çatıştım. Adam öldürdüm, eşkıya oldum, dağa kaçtım. Yakalandım. Annem ilk yumurtayı çaldığımda, bunun kaynağını sorsaydı, bugün ben idam sehpasında değil, adam gibi adam olurdum. Sizi tenzih ediyorum. Çocuklarınızın neyin peşinde olduğuna, helal ve harama dikkat edin. Bunlara dikkat eden anne ve babaların evlatları da dikkat eder. Yalan üzerine kurulan bir ailenin çocuğu yalanla büyür."

Gecede sahne alan genç sanatçı Emre Ermiş, Türk Tasavvuf Musikisi'nin seçkin örneklerinden seslendirerek, ilahi okudu. Kadife sesiyle sanatseverlerin ilgiyle dinlediği sanatçıya, Beylikdüzü sakinleri de eşlik etti.

Hatipoğlu'na çiçeği Kaymakam Yusuf Odabaş takdim etti. Odabaş, "Ramazan'ın sonlarına doğru yaklaşırken, sizin şimdiden bayramınızı kutluyorum. Hayırlı Bayramlar diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hatipoğlu Beylikdüzü'ndeydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement