İstanbul'da gündüz kapı kilitlerini kırarak girdikleri evlerden binlerce liralık hırsızlık yaptıkları öğrenilen 13 kişi gözaltına alındı. Zanlılarla birlikte çok sayıda çalıntı eşya ele geçirildi.
Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından 3 aylık teknik ve fiziki takibinden ardından bu sabah erken saatlerde operasyon yapıldı. Ümraniye, Kartal, Maltepe, Kadıköy, Sancaktepe, Ataşehir ve Çekmeköy'de daha önceden belirlenen 19 adrese eşzamanlı baskın yapıldı. Baskınlarda elebaşılığını H.T. adlı sabıkalı hırsızın yaptığı şebeke üyesi 12 kişi gözaltına alındı.
Hırsızlık Büro Amirliğine getirilerek sorgulanan zanlıların, gündüz boş olduğunu tespit ettikleri evlere kapı kilitlerini girerek girdikleri, elektronik eşyaları alarak kaçtıkları öğrenildi. 3-4 kişilik gruplar halinde çalışan hırsızlık şebekesi üyelerinin çaldıkları elektronik eşyaları yarı fiyatına sattıkları tespit edildi.
Polis soruşturmasında zanlıların şu ana kadar 32 eve girdikleri belirlendi. Soruşturmanın çok yönlü sürdüğü öğrenildi. - İstanbul/ Beşiktas
Son Dakika › Güncel › Hırsızlara Şafak Operasyonu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.