İçişleri Bakanı Şahin, Hakkari'de - Son Dakika
Güncel

İçişleri Bakanı Şahin, Hakkari'de

İçişleri Bakanı Şahin, Hakkari\'de

Hakkari'de temaslarda bulunan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, kentteki polis ve askerlerle bayramlaştıktan sonra helikopterle Şemdinli ilçesine geçti.

19.08.2012 13:07

Hakkari'de temaslarda bulunan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, kentteki polis ve askerlerle bayramlaştıktan sonra helikopterle Şemdinli ilçesine geçti.

Güvenlik güçleriyle bayramlaşmak için dün kentte gelen Bakan Şahin, Vali Orhan Alimoğlu, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Seyfullah Hacımüftüoğlu, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Yıldırım Güvenç, Jandarma Genel Komutanlığı Harekat Daire Başkanı Tümgeneral Mehmet Çörten, 3. Taktik Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral İsmail Metin Temel, Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanı Cihangir Çelik, Özel Harekat Daire Başkanı Cemil Tombul ve diğer yetkililerle Hacı Abdurrahman Camisi'nde bayram namazını kıldıktan sonra Vali Konağı'nda kahvaltı yaptı.

Bakan Şahin, kahvaltıdan sonra polisevi bahçesinde düzenlenen bayramlaşma törenine katılarak buradaki polis ve eşlerinin bayramını kutladı.

Şahin, burada yaptığı konuşmada, İslam dünyasının bugün Ramazan bayramını idrak ettiğini hatırlatarak, Hakkarililerle bayrama diğer illerden önce kavuştuklarını söyledi.

Hakkari halkı, kamu görevlileri ve güvenlik güçleriyle bayramın sevincini, huzurunu birlikte yaşadıklarını ifade eden Şahin, şöyle konuştu:

"İlk olarak bayram namazını kıldığımız cami cemaatiyle bayramlaştık. Daha sonra valilik personeliyle bayramlaşmamız oldu. Şimdi ise İl Emniyet Müdürlüğümüzün bu mekanında görev başında olmayan arkadaşlarımızdan gelebilen siz değerli arkadaşlarla birlikte bayramlaşıyoruz. Ülkemizin her yerinde olduğu gibi Hakkari'de de bayram güzel. Bu güzel bayram inşallah hepimiz için mutluluğa vesile olacak, ülkemizin huzuruna, milletimizin esenliğine ve güvenliğine katkı sağlayan bir bayram olarak gerçekleşir. Bunu temenni ediyor ve buna da gönülden inanıyoruz."

Bakan Şahin ve beraberindekiler, daha sonra İl Jandarma Komutanlığı'na geçerek askerlerle bayramlaştı.

Burada bir süre dinlenen Şahin ve beraberindekiler, ardından sınır birliklerdeki güvenlik güçlerinin bayramını kutlamak üzere helikopterle Şemdinli ilçesine geçti.

Muhabir: Nevzat Taş - Yılmaz Kazandıoğlu/ Yahya Öylek

Yayıncı: Murat Paksoy - HAKKARİ

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İçişleri Bakanı Şahin, Hakkari'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement