
- İçişleri Bakanı Soylu Cerablus'ta
-"Bu bölge terörden arındırılarak güvenli hale getirildi"
CERABLUS (İHA)- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Cerablus'ta düzenlenen "Güvenli Gönüllü Onurlu Geri Dönüş" Projesinin temel atma töreninde "Bu bölge terörden arındırılarak güvenli hale getirildi" dedi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Suriye'nin Cerablus kentinde "Güvenli Gönüllü Onurlu Geri Dönüş "Projesinin temel atma törenine katıldı. Törende Suriyelilere seslenen Bakan Soylu, " Fırat Kalkanı başta olmak üzere birçok harekat yapıldı ve bu bölge terörden arındırılarak güvenli hale getirildi. O tarihten bugüne kadar burada hayatın normale döndürülebilmesi için el birliği ile büyük bir mücadele sürdürülmektedir" dedi.
Son Dakika › Güncel › -İçişleri Bakanı Soylu Cerablus'ta-'Bu bölge terörden arındırılarak güvenli hale getirildi' - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?