İkitelli'de iş yerinde çökme - Son Dakika
Güncel

İkitelli'de iş yerinde çökme

BAŞAKŞEHİR'deki Masko Mobilyacılar Sitesi'ndeki bir mobilya mağazasında çökme meydana geldi.

24.08.2021 15:28  Güncelleme: 16:52

İstanbul DHA -   BAŞAKŞEHİR'deki Masko Mobilyacılar Sitesi'ndeki bir mobilya mağazasında çökme meydana geldi.

İkitelli'de Masko Mobilyacılar Sitesi'nde bulunan tek katlı mobilya mağazasında, yan taraftaki inşaatın istinat duvarının çökmesi sonucu çökme meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevkedildi

Olay yerine gelen polis ekibi, çevreyi güvenlik şeridiyle kapattı.Valilikten yapılan açıklamada,  "Bugün saat 15.15'te alınan bir ihbarda; Başakşehir İlçemiz İkitelli Organize Sanayi Bölgesi MASKO Mobilyacılar Sitesi'nde tek katlı bir mobilya atölyesinin çatısının çöktüğü bildirilmiştir. Olay yerine ivedilikle AFAD, İtfaiye, güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edilerek çevrede gerekli güvenlik önlemleri alınmış olup, çalışmalar devam etmektedir. Alınan ilk bilgilere göre olayda yaralı ve can kaybımız bulunmamaktadır" denildi.

PANİK ANLARI KAMERADAEkiplerin çalışmaları devam ederken, çökmenin hemen ardından yaşanan panik kameralara yansıdı. Görüntülerde bir kadının içeride yakının kaldığını düşünerek fenalaştığı anlar da yer aldı. Çökmenin meydana geldiği iş yeri havadan da görüntülendi.

İkitelli\'de iş yerinde çökme
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İkitelli'de iş yerinde çökme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement