Ilkokul Öğrencilerinden Polise Destek - Son Dakika
Güncel

Ilkokul Öğrencilerinden Polise Destek

Ilkokul Öğrencilerinden Polise Destek

Istanbul Beşiktaş'ta yaşanan bombalı saldırısı sonrası Cumhuriyet İlkokulu 1'inci sını öğrüncileri giyindikleri cevik kuvvet, asker ve polis kıyfetleri ile Kazımpaşa Polis Merkezi Amirliği'ni ziyaret etti.

13.12.2016 16:51

Istanbul Beşiktaş'ta yaşanan bombalı saldırısı sonrası Cumhuriyet İlkokulu 1'inci sını öğrüncileri giyindikleri cevik kuvvet, asker ve polis kıyfetleri ile Kazımpaşa Polis Merkezi Amirliği'ni ziyaret etti. Çocuklar polislere karanfil hediye edip ellerinden öptü. Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Kars'ta da teröre tepkiler çığ gibi büyüyor. Cumhuriyet İlkokulunda öğrenim gören 1'inci sınıf öğrenicileri sınıf öğretmenleri Sefer Demir, öncülüğünde giydikleri polis ve asker üniformaları ile Kazımpaşa Polis Merkezi Amirliği'ne gitti. Çocukları makamında ağırlayan ve onlara süt ikram eden Kazımpaşa Polis Merkezi Amiri Remzi Köpüklüoğlu, öğrencilerle sohbet etti ve onlara bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti uzun uzun sohbet eden Köpüklüoğlu, duyarlı davranıştan dolayı teşekkür etti.

Cumhuriyet İlkokulu Öğretmenlerinden Sefer Demir, İstanbul'da polise yönelik düzenlene terör saldırısını şiddetle kınadıklarını söyledi. Böylesine acı günümüzde, ülkemizin yaşadığı sıkıntılı süreçte polisimize destek olmak amacıyla öğrencilerle beraber polis merkezini ziyaret ettiklerini vurgulayan Demir, "Kenetlenme vakti gelmiştir" diye konuştu

Öğrencilere teşekkür eden polis memurları ise onlarla yakından ilgilenerek çeşitli ikramlarda bulundular.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ilkokul Öğrencilerinden Polise Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement