İMAMOĞLU'NDAN BİNALİ YILDIRIM'A ZİYARET - Son Dakika
Güncel

İMAMOĞLU'NDAN BİNALİ YILDIRIM'A ZİYARET

İSTANBUL Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde tedavi gören AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve AK Parti milletvekili Şamil Ayrım'ı ziyaret etti.

26.10.2022 18:59  Güncelleme: 19:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İSTANBUL Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde tedavi gören AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve AK Parti milletvekili Şamil Ayrım'ı ziyaret etti. İmamoğlu, aynı hastanede yatan yaralı madencilerin aileleriyle bir araya geldi. Ekrem İmamoğlu, Azerbaycan'da trafik kazasında yaralandıktan sonra Türkiye'ye getirilen ve Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde tedavisi süren Binali Yıldırım ve Şamil Ayrım'ı ziyaret etti.

İmamoğlu daha sonra yaralı madencilerin aileleriyle görüştü. İmamoğlu, madenci aileleriyle görüşmesinde "Aileler, çok güzel bir ortamda, çocuklarıyla beraber. Çok değerli bir ev sahipliği yapıyor Başhekimimiz, kurumumuz. Sizler, hepimize emanetsiniz. Elbette kayıplarımız bizi çok üzdü. Derinden üzdü. Hepimizin başı sağ olsun. Ama kurtulanlar da bizim tabiri caizse buruk sevincimiz oldu. Onları da bir an önce sağlığıyla kucaklamak istiyoruz" ifadesini kullandı.

İMAMOĞLU\'NDAN BİNALİ YILDIRIM\'A ZİYARET
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İMAMOĞLU'NDAN BİNALİ YILDIRIM'A ZİYARET - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement