İnegöl'e İlk Kar Düştü - Son Dakika
Güncel

İnegöl'e İlk Kar Düştü

İnegöl\'e İlk Kar Düştü

Bursa'nın İnegöl ilçesine yılın ilk karı düştü.

20.12.2012 11:35

Bursa'nın İnegöl ilçesine yılın ilk karı düştü.

İl Özel İdaresi ekipleri, kar yağışına karşı 12 ayrı şantiyede 60 personelle Bursa ve ilçelerinde teyakkuza geçerken, İnegöl'deki şantiyedeki görevliler de hazır bekliyor. İnegöl Orman İşletme Müdürlüğü de İl Özel İdaresi ekiplerine iş makinesi takviyesinde bulunacak. İl Genel Meclis Başkan vekili Murat Gültekin, İl Özel İdaresi Köylere Yönelik Hizmetler Dairesi Başkanlığının kar dolayısıyla köy yollarının kapanmaması için ekiplerini teyakkuzda beklettiğini bildirdi.

Bursa genelinde bulunan 12 ayrı şantiyede karla mücadele ekibinin teyakkuzda olduğunu kaydeden Gültekin, "Bugünden itibaren Bursa ve çevresinde kar yağışı bekleniyor. İnegöl, Mustafakemalpaşa, Karacabey, Yenişehir, İznik, Büyükorhan, Orhaneli ve Keles şantiyelerinde ekiplerimiz her türlü ihbarı değerlendirecek. İnegöl'deki şantiyede ise yeterli sayıda makinemiz var. Ekiplerimize çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

İnegöl Orman İşletme Müdürü Bekir Karacabey de, "Müdürlük olarak sadece ormanların yaşatılması ve korunması ile alakalı çalışmalarımız yok. Biz ormanlarımızın daha verimli olmasını sağlarken, aynı zamanda farklı çalışmalarda yapıyoruz. Bursa genelinde kar bekleniyor. Karayolları Bölge Müdürlüğü ve Köylere Hizmet Götürme Dairesi ekiplerinin kar yağışı çalışmalarına destek verebiliriz" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İnegöl'e İlk Kar Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement