İskenderun Limanı'ndaki yangına ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor - Son Dakika
Güncel

İskenderun Limanı'ndaki yangına ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor

İskenderun Limanı\'ndaki yangına ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor

İskenderun Limanı'ndaki yangına ekipler havadan ve karadan müdahale ediyorHATAY'da, İskenderun Limanı'nda konteyner deposunda depremden sonra çıkan yangına Tarım ve Orman Bakanlığı'nın Beriev yangın söndürme uçağı, T79 yangın söndürme helikopteri ve itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.

08.02.2023 11:22  Güncelleme: 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İskenderun Limanı'ndaki yangına ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor

HATAY'da, İskenderun Limanı'nda konteyner deposunda depremden sonra çıkan yangına Tarım ve Orman Bakanlığı'nın Beriev yangın söndürme uçağı, T79 yangın söndürme helikopteri ve itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.

İskenderun Limanı'nda konteyner deposunda çıkan yangına ekiplerin müdahalesi sürüyor. Bu kapsamda Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde orman yangınları için kullanılan Beriev yangın söndürme uçağı ve T79 yangın söndürme helikopteri de yangına müdahale ediyor. Bakanlık, Twitter'daki hesabından yangına müdahale görüntüsünü paylaştı. Açıklamada, "İskenderun Limanı'ndaki yangına Beriev yangın söndürme uçağı ve T79 yangın söndürme helikopterinin müdahalesi devam ediyor" denildi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da Twitter'daki hesabından, "İskenderun Limanı'nda gece çıkan yangına Ankara itfaiyesi olarak köpük kulemiz ve arazözlerimizle müdahale ettik" dedi.

Yavaş, yangına müdahale görüntülerini de paylaştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İskenderun Limanı'ndaki yangına ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement