İsrail Başbakanı Netanyahu, İran'ın saldırısını engellediklerini ve birlikte kazanacaklarını açıkladı - Son Dakika
Güncel

İsrail Başbakanı Netanyahu, İran'ın saldırısını engellediklerini ve birlikte kazanacaklarını açıkladı

İsrail Başbakanı Netanyahu, İran\'ın saldırısını engellediklerini ve birlikte kazanacaklarını açıkladı

İran'ın İsrail'e yönelik balistik füze saldırısı gerçekleştirdiği iddiasıyla İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, saldırıyı engellediklerini ve birlikte kazanacaklarını belirtti. İran Devlet Haber Ajansı IRNA ise Lübnan Hizbullahı tarafından Golan Tepeleri'ndeki İsrail üslerine onlarca Katyuşa füzesi fırlatıldığını ve İran'ın saldırısının tamamlandığını duyurdu. İsrail'in istihbarat kurumu Mossad ise Hamas'la savaşın hedeflerini gerçekleştirmek için çalışmalarına devam edeceklerini açıkladı.

14.04.2024 09:46  Güncelleme: 09:48

İran'ın saldırısına yönelik paylaşımda bulunan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, "Engelledik. Püskürttük. Birlikte kazacağız" dedi.

İran Devlet Haber Ajansı IRNA, Lübnan Hizbbulahı tarafından Golan Tepeleri'ndeki İsrail üslerinin tamamına onlarca Katyuşa füzesi fırlatıldığını, savunma kaynaklarına dayandırdığı haberinde de İran'ın İsrail'e balistik füze saldırısı başlattığını ve tamamlandığını açıkladı.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, X platformundaki hesabından konuya ilişkin paylaşımda bulunarak "Engelledik. Püskürttük. Birlikte kazacağız" dedi.

Öte yandan İsrail'in istihbarat kurumu Mossad ise "İsrail, Hamas'la savaşın tüm hedeflerini gerçeğe dönüştürmek için var gücüyle çalışmaya devam edecektir ve 133 rehinenin Gazze'den dönmesi için ters çevrilmemiş taş bırakmayacaktır" açıklamasında bulundu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel İsrail Başbakanı Netanyahu, İran'ın saldırısını engellediklerini ve birlikte kazanacaklarını açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement