İsrailin Gazze'ye karadan saldırısını protesto eden bir grup, bu ülkenin Ankara Büyükelçiliği konutu önünde eylem yaptı.
Cuma namazını Büyükelçilik konutunun önünde kılan gruptakilerden bazıları bölgeden ayrılırken, bazıları ise bekleyişini sürdürdü. Bu sırada gruptakilere katılım da oldu.
İkindi namazını da konutun yanındaki Seğmenler Parkı'nda kılan gruptakiler, Kur'an-ı Kerim okudu.
Filistin ve tevhid bayrağı taşıyan gruptaki gençlerden bir bölümü, İsrail aleyhinde slogan attı. Göstericiler, sloganlar eşliğinde İsrail bayrağı yaktı.
Öte yandan, Kızılay Güvenpark'ta toplanan ve kendilerine "Boyun eğmeyenler" diyen TKP Gençlik Yapılanması üyesi bir grup da "Katil İsrail, Filistin'den defol", "Filistin halkı yalnız değildir" yönünde slogan attı. Gruptakiler, daha sonra İsrail Büyükelçiliği konutuna yürüyüşe geçti. - Ankara
Son Dakika › Güncel › İsrail'in Gazze'ye Karadan Saldırısı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.