İstanbul'da 3 Semte 24 Saat Boyunca Su Verilmeyecek - Son Dakika
Son Dakika Logo

İstanbul'da 3 Semte 24 Saat Boyunca Su Verilmeyecek

03.02.2018 16:36  Güncelleme: 16:49

İstanbul'da yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 5-6 Şubat tarihleri arasında 24 saat süreyle Kağıthane, Sarıyer ve Beşiktaş'ta bazı bölgelere su verilmeyecek.

İstanbul'da Çeliktepe-Ayazağa-Büyükdere- Maden Terfi Merkezlerinde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 5 Şubat Pazartesi günü 10.00 ile 6 Şubat Salı 10.00 saatleri arasında 24 saat süreyle Kağıthane, Sarıyer ve Beşiktaş'ta bazı bölgelere su verilmeyecek.

İSKİ DUYURU YAPTI

İSKİ tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Çeliktepe- Ayazağa-Büyükdere-Maden Terfi Merkezlerinde zorunlu bakım, onarım ve yenileme çalışmaları yapılacağından; 5 Şubat 2018 Pazartesi günü 10.00 ile 6 Şubat 2018 Salı 10.00 saatleri arasında 24 saat süreyle aşağıda belirtilen bölgelere su verilemeyecektir."

İstanbul'da 3 Semte 24 Saat Boyunca Su Verilmeyecek

KAĞITHANE İLÇESİNDE KESİNTİ

İSKİ'nin yaptığı açıklamaya göre Kağıthane ilçesinde su alamayacak bölgeler, Çeliktepe, Emniyetevleri, Sultan Selim, Şirintepe, Seyrantepe ve Yeşilce Mahalleleri.

SARIYER'DE BİRÇOK MAHALLE SUSUZ KALACAK

Sarıyer ilçesinde ise Huzur, Ayazağa, Maslak, Reşitpaşa, Pınar, Poligon, Darüşşafaka, Cumhuriyet, Hacıosman, PTT Evleri, İstinye, Ferahevler, Çamlıtepe, Garipçe, Havantepe, Koç Üniversitesi, Maden, Rumeli Feneri, Rumeli Kavağı, Yenimahalle, Zekeriyaköy, Büyükdere, Kazım Karabekir, Kocataş, Bahçeköy Yeni ve Bahçeköy Merkez Mahallelerinde sular kesilecek.

BEŞİKTAŞ'TA SU VERİLMEYECEK MAHALLELER

Son olarak Beşiktaş ilçesi, Konaklar, 4.Levent ve Yeni Levent Mahalleleri de 24 saatlik su kesintisi yaşayacak.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da 3 Semte 24 Saat Boyunca Su Verilmeyecek - Son Dakika


Advertisement