İstanbul'da Kaçak Yollarla Midye Avlayan 2 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Kaçak Yollarla Midye Avlayan 2 Kişi Gözaltına Alındı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü ekipleri, Üsküdar ilçesi Kuzguncuk sahili yakınlarında kaçak yollarla avlanmış 1,5 ton midye yüklü bir araç tespit etti. A.B. ve V.A. adlı şahıslar gözaltına alınırken, 52 bin 484 lira para cezası uygulandı. Midyeler ise doğal yaşama kazandırılmak üzere denize döküldü.

12.04.2024 14:23

İstanbul'da kaçak yollarla midye avlayan 2 kişi gözaltına alındı. Söz konusu şahıslara 52 bin 484 lira para cezası verilirken, kaçak avlandığı tespit edilen 1,5 ton midye doğal yaşama kazandırılabilmesi için denize döküldü.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü görevlilerince yürütülen çalışmalar sonucunda Üsküdar ilçesi Kuzguncuk sahili yakınlarında şüpheli şahıslarca bir araca 75 adet çuval içerisinde, yaklaşık 1,5 ton ağırlığında kaçak yollarla avlanmış midye yüklendiği tespit edildi.

Polis, olayla ilgili kaçak yollarla avlanan A.B. ve V.A. adlı şahısları gözaltına aldı. Operasyonda kaçak yollarla midye avlayan şahıslara 52 bin 484 lira para cezası uygulandı. Midyeler ise doğal yaşama kanzandırılabilmesi için denize döküldü.

İstanbul\'da Kaçak Yollarla Midye Avlayan 2 Kişi Gözaltına Alındı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Kaçak Yollarla Midye Avlayan 2 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement