İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika
Güncel

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

İstanbul\'daki Terör Saldırısına Tepkiler

Türkiye'nin Erbil Başkonsolosluğunda, Beşiktaş'taki terör saldırısında hayatını kaybeden şehitler anısına taziye defteri açıldı.

15.12.2016 14:49

Türkiye'nin Erbil Başkonsolosluğunda, Beşiktaş'taki terör saldırısında hayatını kaybeden şehitler anısına taziye defteri açıldı.

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Adalet Bakanı Sinan Çelebi, Irak Türkmen Cephesi Milletvekilili (ITC) Aydın Maruf, Türkmen Değişim Listesi Milletvekili Muhammet İlhanlı, Türkmen temsilciler, Musul Valisi Nevfel Hammadi es-Sultan, Erbil Valisi Nevzat Hadi ve ABD'nin Erbil Başkonsolosu Matthias Mitman ile daha birçok ülkeden başkonsolos ve yabancı temsilci taziye defterini imzalamak üzere Erbil Başkonsolosluğu'na geldi. Ziyaretçiler, Türkiye ile dayanışma içerisinde olduklarını vurguladılar ve terör saldırısını kınadılar.

ITC Milletvekili Aydın Maruf, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Türkiye büyük bir devlettir. Bu son hain terör saldırısını, sadece Türkiye'ye değil, Türkmenlere, Türk dünyasına ve mazlumlara yapılmış olarak kabul ediyoruz. Çünkü Türkiye coğrafyamızdaki mazlumlara sahip çıkmaktadır. Bazı bölgesel güçleri arkasına alarak Türkiye'de istikrarsızlık oluşturmak isteyenler amacına ulaşmayacaktır. Türk dünyası, Türkiye'nin yanındadır, Türkiye'nin şehidi bizim şehidimizdir." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement