Bodrum'da Çıldırtan Trafik! İstanbullular Oraya Akın Etmiş - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da Çıldırtan Trafik! İstanbullular Oraya Akın Etmiş

Bodrum\'da Çıldırtan Trafik! İstanbullular Oraya Akın Etmiş

Ramazan Bayramı tatili 4 güne çıkınca tatilciler yollara düştü. Bu sabah itibariyle Bodrum-Turgutreis karayolunu kullananlar 8 kilometrelik mesafeyi 1.5 saatte aşabildi.

16.07.2015 11:47  Güncelleme: 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayram tatilini fırsat bilen İstanbullular şehri terk ederken saatlerce süren trafiğe neden oldu. İstanbul trafiği bu sabah yoğunluk yaşamazken şehri terk eden sürücülerin birçoğu Bodrum'da ortaya çıktı.

Bayram tatili için Bodrum'a gelenler kentin girişinde trafik kabusu yaşamaya başladı. Tatilciler, bu sabah saat 10.00'da, Bodrum'u Turgutreis Mahallesi'ne bağlayan 18 kilometrelik yolun; Yokuşbaşı, Gümbet, Konacık, Bitez ve Ortakent Yahşi Mahalleleri'ne kadar olan 8 kilometrelik bölümünü tam 1 buçuk saatte aşabildi.

Adım adım ilerleyen araçlardan bazıları tali ve ara sokakları tercih etti. Erken saatlerde 5 maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi.

ERKEN GELENLER DE TRAFİK KABUSUNU YAŞADI

Eşi ve iki çocuğu ile birlikte bayram tatili için Ankara'dan gelen 45 yaşındaki edebiyat öğretmeni Selma Avcı, "2 buçuk saatte İzmir'den geldik ama 1 buçuk saatte 8 kilometrelik yolu aşamadık. Üstelik burası şehir merkezi değil duble yol, bayramın ilk günü yakalanmamak için erken geldik. Trafik kabusuna yine yakalandık." dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'da Çıldırtan Trafik! İstanbullular Oraya Akın Etmiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • can: bu yorgunluğa çileye değer mi her şehrin yakınlarında güzel yerler vardır.günü birlik gidin gezin gelin açık klima keyfinize bakın halen dünya kadar tasarruf edersiniz. 2 0 Yanıtla
  • vatandaş: bu bodrum özelligi ne reklam yapılıyor miletde koyun gibi koşuyor 1 0 Yanıtla
  • ABDÜLMÜTTALİP EBUSUFYANOĞLU: bitez yolu hep böyle gitmicem bidaha bodruma filan 1 0 Yanıtla

Advertisement